Dobra vijest za navijače Reala: Ronaldo nije teže ozlijeđen

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo and Luka Modric during Spanish Supercup 2nd match on august 29 2012...Photo: Cebola / Cid-Fuentes / Foto © nph *** Local Caption ***'
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
24.11.2013.
u 10:29

- Bila je to mjera opreza, ništa posebno. Dobio sam udarac u prvom poluvremenu i osjetio sam da je mišić napet- objasnio je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je jučer u šepajući napustio teren u susretu protiv Almerije, no čini se da Portugalac nije teže ozlijeđen.

- Bila je to mjera opreza, ništa posebno. Dobio sam udarac u prvom poluvremenu i osjetio sam da je mišić napet- objasnio je Ronaldo.

Ronaldo će u ponedjeljak obaviti magnetsku rezonancu, a u klubu se nadaju da će biti spreman za utakmicu s Galatasarayem u srijedu.

- Mislim da ozljeda nije ozbiljnija jer ga ništa ne boli. Vjerujem da će se Ronaldo brzo vratiti - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

>> Modrić s klupe gledao 'petardu' Reala, ozljeda Ronalda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije