POVIJESNI DOGAĐAJ

Dogodilo se i to, hrvatskim nogometašima pravdu dijelila sutkinja

Vesna Budimir
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
09.11.2014.
u 17:25

Vesna Budimir je sasvim sigurno otvorila vrata i brojnim kolegicama koje čekaju priliku da se dokažu u "muškom" nogometu.

Susret hrvatskih drugoligaša Lučkog i Rudeša obilježio je jedan povijesni događaj - po prvi put susret je sudila žena! Riječ je o perspektivnoj i talentiranoj sutkinji Vesni Budimir, čiji su napori i trud sasvim sigurno otvorili vrata i za njene kolegice.

Sigurno su na kraju cijele priče bili zadovoljniji nogometaši Lučkog jer slavili su sa 1:0, no prema viđenom nije bilo nikakvih zavrzlama ili nekorektnog ponašanja.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Dakle, ocjena i više nego prolazna, a nadajmo se da će sutkinja Budimir, zajedno s kolegicama, biti češći djelitelj pravde na nogometnim travnjacima. Ne samo u Drugoj, već i u Prvoj HNL.

>> Ženama je mjesto u kuhinji, a ne na nogometnom travnjaku

Komentara 3

Ivan Štorga
18:12 09.11.2014.

U svijetu bi se trebala primijeniti poznata dalmatinska izreka za sve životne situacije: "Daj dite materi"! Tada bi na ovom svijetu bilo ljepše živjeti.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:06 09.11.2014.

Super!

IM
imotadin
15:14 10.11.2014.

Dopada mi se ova promjena. Što više žena u nogometu to bolje i za nogomet, i za žene i za sve nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije