DAVIS CUP

Đoković dobio Berdycha i izjednačio na 2:2

Novak Đoković
Reuters (Ilustracija)
17.11.2013.
u 16:59

Novak Đoković pobijedio je Tomaša Berdycha sa 6:4, 7:6 (5), 6:2 nakon dva sata i 43 minute igre ta tako donio Srbiji izjednačenje 2:2 protiv Češke

Novak Đoković pobijedio je Tomaša Berdycha sa 6:4, 7:6 (5), 6:2 nakon dva sata i 43 minute igre ta tako donio Srbiji izjednačenje 2:2 protiv Češke u finalu Davis Cupa u Beogradu.

U prvom setu oba tenisača držala su servi do 10. gema, a onda je Đoković uzeo servis Berdychu i dobio prvi set sa 6:4.

U drugom setu samo je Berdych imao dvije prilike za break, ali nije ih iskoristio, pa je odluka pala u 13. igri. U tie breaku Đoković je iskoristio prvu set loptu i poveo 2:0.

Đoković je u trećem setu napravio break odmah u prvom gemu. Čehu je oduzeo servis i u sedmom gemu te dobio sa 6:2.

O pobjedniku ovogodišnjeg Davis Cupa odlučivat će meč Dušana Lajovića i Radeka Štepaneka.

>> Češka u finalu povela protiv Srbije sa 2:1

Komentara 2

MI
miran
17:14 17.11.2013.

Realno, Lajovic ima vrlo male izglede da nesto ucini protiv Stepaneka, tako da je za ocekivati da ce Cesi uzeti salataru. Djokovicu sve cestitke, zaista je vrhunski majstor. U poslednje dvije nedjelje pobijedio je sve igrace iz Top10 (sem Fereraa jer sa njim nije igrao!) 25 pobjeda u nizu!

PE
peugeot
17:17 17.11.2013.

Premda su Berdych i Stepanek izjavili da je neigranje "Jokera" u dublu za Srbiju "isto kao da si ostavio ferrarija u garazi" (!) misljenja sam da je srpski selektor Obradovic nakon prethodno obavljenog razgovora sa Djokovicem pravilno postupio. "Joker" nije umoran, nego preumoran (Berçy, London). Evo, pruzila se sansa mladjanom Lajovicu (117-ti na ATP listi) da pokaze je li, ili nije, talentiran tenisac kako se inace govori. Stepanek je "stara kajla" (35 banki mu je!) i nista normalnije ne bi bilo nego da se mladost cuje i dokaze u ovom Davis mecu. 'Ajmo, Lajovicu, 'ajmo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije