Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RADIT ĆE VELIKE STVARI'

Đoković oduševio gospodskom gestom prema hrvatskom tenisaču: 'Želim biti u njegovom kutu'

Australian Open
ISSEI KATO/REUTERS
14.01.2024.
u 14:09

Dok su navijači pljeskali njegovoj pobjedi, Đoković je njihove aplauze usmjerio prema Dini Prižmiću. Takav potez i gospodsku gestu srpskog teniskog asa svakako treba pohvaliti.

Hrvatski 18-godišnjak Dino Prižmić u svom je debitantskom nastupu u seniorskoj konkurenciji na Grand Slam turnirima pružio snažan otpor prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću koji je nakon četiri sata i jedne minute slavio sa 6-2, 6-7 (5), 6-3, 6-4 u njihovom dvoboju 1. kola Australian Opena. 

GALERIJA Prižmić pružio sjajan otpor Đokoviću

Australian Open
1/7

Aktualni juniorski pobjednik Roland Garrosa je gotovo tri sata igrao ravnopravan meč protiv najtrofejnijeg tenisača svih vremena natjeravši deseterostrukog pobjednika Australian Opena da već od početnog kola prvog Grand Slam turnira u sezoni bude na vrlo visokoj razini.

Dok su navijači pljeskali njegovoj pobjedi, Đoković je njihove aplauze usmjerio prema Dini Prižmiću. Takav potez i gospodsku gestu srpskog teniskog asa svakako treba pohvaliti. 

http://

 

- Zaslužio je svaki pljesak. Toliko je zreo za svoje godine. Ovo je njegov trenutak, mogao je i pobijediti, bilo je neizvjesno u trećem setu. Čak je i na 4-0 u četvrtom setu pokazao mentalnu veličinu. Borio se i nikad nije odustajao. Definitivno se potrudio da zaradim svoj novac za prvo kolo - rekao je Đoković u uvodu.

VEZANI ČLANCI:

- O njemu mislim sve najbolje, volim način na koji igra. Koristi svaki centimetar terena, nevjerojatna igra za nekoga od 18 godina koji prvi put igra na ovako velikoj pozornici. Velike pohvale za njega, njegov tim i njegovu obitelj - izjavio je Novak pa onda zaključio:

- Želim nekad u budućnosti biti u njegovom kutu jer će napraviti velike stvari u karijeri!

 

Komentara 38

MI
Mixy
14:28 14.01.2024.

Velika šteta što je Dino u prvom kolu dobio da igra protiv Novaka. Momak je igrao kao da je u prvih 10 a ne 155. na listi a ima samo 18 godina. Svaka čast!

MA
marijanka
15:34 14.01.2024.

Dokovic je svjetski covjek.Zna druge postovat

Avatar TatankaYotanka
TatankaYotanka
14:24 14.01.2024.

Legenda bio i ostao ! To što su neki ljubomorni na njega i njegov uspjeh, neka su, neka boluju i dalje. Mržnja je bolest ! Đoković je sportska velična najveća sa ovih prostora ! Mladi Dino, nadam se da budebude išao njegovim stopama, Na mladima svijet ostaje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije