Prati ga godinama

Đoković: 'Želim krstiti djecu na Kosovu'. Zbog odgovora kosovskog ministra dvaput će razmisliti

Banja Luka: Novak Đoković održao konferenciju za medije
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/3
18.05.2023.
u 12:45

Novak Đoković s Kosova vuče korijene, ali tamo se njegovim posjetima vesele. Premda je rekao da ne želi ulaziti u politiku, kosovski ministar dao mu je do znanja da tamo nije dobrodošao

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković razgovarao je s novinarima talijanskog Corriere della Sera. Jedna od izjava koje je dao u intervjuu podignula je puno prašine između Srbije i Kosova, od kuda igrač vuče korijene.

"Želim se vratiti na Кosovo sa suprugom tamo krstiti djecu. Stefana od osam godina i Taru od pet godina. Znam da je to pitanje delikatno, da je sukob i dalje prisutan, iako više nije oružan, ali ima dosta tenzija. Ne želim ulaziti u politiku, ali za svakog Srbina Кosovo je u srcu, ono je centar naše kulture, našeg identiteta, naše tradicije i naše vjere", rekao je Đoković.

Na izjavu je putem Twittera reagirao i kosovski Ministar kulture, mladih i sporta Hajrulla Çeku. Napisao je: "Nema cjepiva, nema ulaska." Referirao se na probleme i propuštene nastupe na velikim teniskim turnirima koji su Đokovića proteklih godina prate u stopu jer se odbio cijepiti protiv COVID-a.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 9

ČA
čarobnjak
14:10 18.05.2023.

kao svaki veliki patriota voli svoju zemlju,srce mu na tuđoj grudi novčanik u Monaco... Provokator ,kad voli srbiju ,što porez ne plača u Srbiji,evo baš otkzuje tenisku akademiju u Beogradu jer mu istiće besplatni najam.hahaha koji lik

Avatar canned heat
canned heat
15:41 18.05.2023.

Što ne preseli na Kosovo?

DU
Deleted user
22:19 18.05.2023.

sad je Dokovic preuzeo palicu i promovira "srpski svet" ćale se slika s kokardama u australiji,i na kraju ce ispast da "oni vole ceo svet"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije