JOŠKO JELIČIĆ

'Dolaskom Gattusa više se neće pušiti u Hajdukovom autobusu, niti kartati s glavnim trenerom'

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.08.2024.
u 18:53

Stanje u domaćoj ligi komentirat će dvije legende hrvatskog nogometa Joško Jeličić i Hrvoje Vejić, a novo stručnjak za suđenje je proslavljeni slovenski sudac Damir Skomina.

Povratkom nogometaša na domaće travnjake HNL-a vratila se i emisija MAX Sport televizije Studio HNL koja će ove godine biti u nešto drugačijem sastavu koji je pojačan za dva bivša prvoligaška igrača. Stanje u domaćoj ligi komentirat će dvije legende hrvatskog nogometa Joško Jeličić i Hrvoje Vejić, a novo stručnjak za suđenje je proslavljeni slovenski sudac Damir Skomina, koji će s neutralnog stajališta analizirati sporne situacije. 

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
1/19

- Pozdravio bih dolazak Gattusa jer će donijeti kulturu treniranja unutar Hajduka, odnosno ophođenja unutar svlačionice. Sigurno se neće pušiti na zadnjim sjedalima u autobusu niti kartati s trenerom Karoglanom nego će se vrednovati ono što se događa na treninzima. Isto tako pozdravljam dolazak Rakitića koji je najveći transfer u Hrvatskoj uz Roberta Prosinečkog. On je vrhunski dečko i profesionalac i blago za svakog trenera, kao i Ivan Perišić - rekao je između ostalog Joško Jeličić koji je naglasio da će mu trebati malo vremena da se uhoda, ali će se potruditi biti objektivan i pozitivan. 

VEZANI ČLANCI:

- Nama treba vrlo malo da se iskra zapali, da krene euforija. Unatoč velikim imenima igra nije ta i još nije sve sjelo na svoje mjesto. I to je normalno. Ivan nije Ivan prije šest godina kada je bio u "primeu", ali je i sada pokazao klasu i da je jedan od najboljih veznjaka u povijesti naše reprezentacije. Kada jedan Rio Ferdinand piše da ga mora doći na stadion pogledati, to je jedna reklama za naš nogomet. Jučer je fizički izgledao jako dobro, a izgledat će još bolje i bolje. Ima vrhunsku radnu etiku, kao i Perišić i bit će primjer mladima. Sada će se znati u svlačionici tko je šef unutar ekipe, a iznad svih je šef trener. Gattuso se od prvog dana tako postavio, vidi se da momčad tako izgleda - komentirao je Vejić.

Komentara 6

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
06:52 14.08.2024.

Godine 2024 Hajduk je zabranio pušenje u autobusu i svlačionici te ostalim zatvorenim prostorima. Do ove godine se u sportskom duhu u klupskim prostorijama kockalo i alkoholiziralo.

XY
XYZ52
00:51 06.08.2024.

Hajduk ima listu a placa ih Dinamo. Ima Dinamo i dugovanja od prosle sezone, pa valja platiti te dugove.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:02 05.08.2024.

Suci i u ovoj sezoni na platnoj listi fk hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije