HAJDUK U LIPIKU

Dolazak Hajduka tema i u bolničkim čekaonicama

Hajduk
Pixsell
23.09.2009.
u 08:10

Na svakom se koraku u Lipiku osjeća da se nešto povijesno događa. Današnja kup-utakmica sa splitskim Hajdukom (15.30 sati) vruća je tema u kafićima, na tržnici pa čak i u bolničkim čekaonicama.

Lipik već nekoliko godina živi za nogomet. Zasluga je to vodećeg trećeligaša Lipika koji je u pretkolu izbacio Mladost iz Preloga. Na uređenju mjesta radi se punom parom, šikare i puteljci postali su zelene površine, a stadion ljepotica.

– Spremno čekamo bijele i torcidaše koji će doći iz cijele Slavonije. Svi su dobrodošli, ali moramo poštovati Zakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Ulazak na stadion bit će dopušten samo osobama koje će imati istaknuta obilježja Lipika i Hajduka – kaže Mladen Nagy, predsjednik Lipika. Bit će zabranjen ulazak osobama koje će imati obilježja nekog trećeg kluba (npr. Dinama) jer će se to smatrati provokacijom.

I Krešo Poleti, trener Lipičana, očekuje spektakl:

– Ostaje nam da se pokažemo u pravom svjetlu u igri protiv Sharbinija, Vejića, Šerića i ostalih. Moji će dečki dati sve od sebe, bit će to utakmica za pamćenje.

Lipik danas očekuje više od 2000 gostiju, a cijena je ulaznica 40 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije