Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Dragan Skočić odlazi s mjesta izbornika. Naslijedit će ga legenda vatrenih ili hit trener HNL-a

Bukurešt: Europsko prvenstvo U-21, Rumunjska - Hrvatska
Alex Nicodim/PIXSELL
29.06.2024.
u 10:30

Izvršni odbor HNS-a odluku će službeno donijeti tijekom idućeg tjedna, a ona je definitivno stigla nakon niza loših rezultata mladih vatrenih.

Hrvatska U21 reprezentacija uskoro će dobiti novog izbornika, Dragan Skočić je bivši nakon neuspjele kampanje, a na klupi će ga zamijeniti jedno vrlo poznato ime, zavisi za koga se odluče između dva ugledna kandidata. To će prema svemu sudeći biti Ivica Olić, legenda Hrvatske i osmi najbolji strijelac naše reprezentacije u povijesti, ili hit trener HNL-a Silvijo Čabraja koji je prošle sezone radio sjajan posao s Lokomotivom, javlja Germanijak.

GALERIJA 'Hrvatske veze ubile se i maknule Nizozemca s Eura'

Bukurešt: Europsko prvenstvo U-21, Rumunjska - Hrvatska
1/18

Ivica Olić je trenutno pomoćnik izborniku Zlatku Daliću i s reprezentacijom je u Njemačkoj proveo desetak dana nakon čega smo ispali u skupini, a Čabraja je na godišnjem odmoru nakon velike bitke s Osijekom za četvrtu poziciju HNL-a koju nisu uspjeli zadržati i tako izboriti Europu.

VEZANI ČLANCI:

Izvršni odbor HNS-a odluku će službeno donijeti tijekom idućeg tjedna, a ona je definitivno stigla nakon niza loših rezultata mladih vatrenih. Hrvatska U21 selekcija izgubila je posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Irske (2-3) i Švedske (2-5), na to su se pridodali i rezultati prijašnjih susreta.

Hrvatska je u ranijim susretima ispala s Eura poslije samo jednog osvojenog boda.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije