Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSEBUJNI KOMENTATOR

Joško Jeličić više neće komentirati Euro na HRT-u! Otkriveno je zašto napušta emisiju usred turnira

Foto: Screenshot HRT
1/5
29.06.2024.
u 08:08

Jeličić ima neobičan način komentiranja događaja i često nakon analize nabaci sarkastični komentar zbog kojih je stekao veliku popularnost u javnosti.

Stručni komentator na HRT-u Joško Jeličić, više neće više raditi taj posao do kraja aktualnog Eura. Gostujući na popularnoj Tribina podcastu izjavio je da je kontaktirao glavnog urednika sportske redakcije Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura prvenstva na HRT-u. Kao razlog je obrazložio da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da kada bi nastavio svoj posao tamo, da bi to samo bilo odrađivanje posla.

GALERIJA Dalić dobio ponudu uglednog bogatog kluba

1/6

Jeličić je ima neobičan način komentiranja događaja i često nakon analize nabaci sarkastični komentar zbog kojih je stekao veliku popularnost u javnosti. Međutim, tijekom Eura 2024. izrekao je komentare koji su često bili na granici prihvatljivog ukusa zbog čega se HRT morao ispričavati javnosti. To ipak nije pokolebalo bivšeg nogometaša Dinama i Hajduka pa je i dalje nastavio govoriti specifične komentare kojima je privukao i dosta pažnje u regiji.

VEZANI ČLANCI:

- Ističemo kako stavovi koje je Joško Jeličić iznio u našoj uvodnoj emisiji posvećenoj Europskom prvenstvu u nogometu nipošto nisu stavovi HRT-a - napisao je HRT u objavi koja se odnosila na Jeličićev komentar o navodnom raspadu u svlačionici srpske reprezentacije.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako - rekao je jednom prilikom u emisiji posvećenoj Euru.

 

Komentara 45

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
08:51 29.06.2024.

Nevjerojatno, ono što je u cijelom slobodnom svijetu normalno komentiranje na Hrvatskoj, ej Hrvatskoj, televiziji se zabranjuje. I sad, da se na HRT zabranjuje takve komentare kada se oni pojave za sve repke još bi čovjek rekao, dobro smješni smo, ali bar smo smiješni prema svima jednako, ali kad se samo slobodno i otvoreno komentiranje srpske reprezentacije zabranjuje onda je to žalosno, jedno i tragično. Jer da je Jelačića tako slobodno i otvoreno komentirao bilo koju drugu reprezentaciju bio bi simpatičan našim jugofilima, ali kad se sprda sa srpskom reprezentacijom, e onda će mu naši jugofili pokazati ko je gazda u slobodnoj, nezavisnoj I demokratskoj Hrvatskoj.

LO
lozinkalozinka
08:53 29.06.2024.

Kad Joško komentira nikada nije dosadno!Uz to,naj češće je u pravu.Ponajbolji analitički komentator na Hrt-u i šire.Bez njega emisija gubi smisao i gledanost!

ŠT
ŠtoReći
08:26 29.06.2024.

Nećemo ni gledati neka im padne gledanost pa neka se onda ispričavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije