JAVILI SE KINEZI

Drogba skida Eto'oa s trona najbolje plaćenog igrača

Didier Drogba
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
28.12.2011.
u 12:14

Prvak kineske Super lige spreman je ponuditi više novca nego što Eto'o zarađuje u Anžiju!

Popularno natjecanje među bogatim vlasnicima nogometnih klubova ''tko će imati najbolje plaćenog igrača'', izgleda, nastavlja se i u 2012. godini.

Nakon što je Samuel Eto'o potpisom za ruski Anži, u kojem zarađuje 350 tisuća funti tjedno, porušio sve rekorde, na istoj strani svijeta prijeti mu opasna konkurencija.

Naime, kineski Guangzhou Evergrande u svoje redove želi dovesti Didiera Drogbu (33) kojemu u lipnju ističe ugovor s Chelseajem, a ne želi ga produljiti na već ponuđenu samo jednu godinu. Prvak kineske Super lige spreman je ponuditi više novca nego što Kamerunac zarađuje u Rusiji – koliko god treba!

– Ne odgovara nam jednogodišnje produljenje s Chelseajem jer u ovim godinama Didier više nema što za dokazati kao igrač. Kad uđete u tridesete, morate otići u klub u kojemu možete biti sigurni da ćete moći platiti račune – rekao je Drogbin menadžer Thierno Seydi i dao naslutiti da su prvi kontakti s Kinezima već ostvareni.

– Otići će tamo gdje mu ponude najviše novaca. Možda to bude SAD, Katar, Rusija ili neka azijska zemlja.

Inače, Evergrande je ove sezone doveo Argentinca Darija Concu te Brazilca Clea, a za bjelokošćanskog reprezentativca zainteresirani su Tottenham, Milan, Shanghai Shenhua voljela bi ga ponovno pridružiti Anelki, no – nemaju šanse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije