Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELI GRAD NA NOGAMA

Društvenim mrežama kruži izjava direktora Osijeka, digli se navijači: 'Ili mi ili oni...'

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/2
28.05.2024.
u 13:04

Na jednoj Facebook-stranici osvanula je izjava Portugalca u kojoj stoji: "Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv

Sa sedam hitaca, kako neslužbeno doznajemo, propucan je automobil Josea Bote, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći. Da je automobil propucan, uočeno je ujutro. Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo.

Oglasili su se u utorak ujutro i iz MUP-a, odnosno PU osječko-baranjske. Kazali su da je očevid i dalje u tijeku, a imamo i videozapis na kojem je jasno vidljivo da je policija poduzela sve raspoložive snage kako bi što prije otkrila što je moguće više detalja:

– Prva policijska postaja Osijek, s ispostavom Čepin, danas je u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid – kratko je danas iza 10.30 sati izvijestila PU osječko-baranjska.

Na društvenim mrežama, točnije na jednoj Facebook-stranici, osvanula je poruka koju je Jose Boto dao iz Portugala, gdje se trenutačno nalazi na odmoru.

– Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv! – poručio je Boto, dok su iz kluba javili da se o svemu ovome neće izjašnjavati.

Facebook stranica Bijelo-plava birtija izrazila je podršku Botu:

"Na nama je sada sljedeće, dati mu punu podršku u radu! Očito je stao na žulj nekima koji su bili predugo na klupskim jaslama. Za čisti Osijek kompromisa nema!" 

Pozvali su i na skup potpore Botu:

"ZA ČISTI OSIJEK BEZ KOMPROMISA!!! U OBRANI TVOG IMENA TU SMO ZA SVA VREMENA! OPUS ARENA 19:00! SVI! VIDIMO SE!! ZOVITE SVE ŠTO HODA!! ILI MI ILI ONI!!" naveli su na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 2

TU
TutoBruto
14:49 28.05.2024.

Camorra

MA
malosutra12
14:59 28.05.2024.

Trebalo bi zabraniti uvozne kadrove da vode sportske klubove. Ako klub nije sposoban iz svojih redova koji navijaju za taj klub pronaći vođe, onda je boje da propadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije