rekreacijski turnir

DSR Zagreb organizira humanitarni turnir u odbojci na pijesku

Odbojka na pijesku
Ilustracija
16.04.2013.
u 14:39

Turnir će se održati 27. travnja 2013. u 15 sati na terenima Kluba odbojke na pijesku Erste Zagreb (Jarun, Aleja mira bb)

Društvo sportske rekreacije Grada Zagreba (DSR Zagreb) pokrenulo inicijativu i razvilo sustav za organizirano bavljenje rekreacijskim sportom u Zagrebu, a proljetno/ljetna sezona počinje humanitarnom manifestacijom - rekreacijskim turnirom u odbojci na pijesku. Sva sredstva prikupljena na turniru će biti darovana djeci Dječjeg doma Zagreb.

Turnir će se održati 27. travnja 2013. u 15 sati na terenima Kluba odbojke na pijesku Erste Zagreb (Jarun, Aleja mira bb). Na turniru mogu sudjelovati ljudi svih uzrasta i različitih sportskih vještina.

Društvo sportske rekreacije Grada Zagreba (DSR Zagreb) je udruga osnovana s ciljem promocije i organizacije rekreacijskog sporta na području Grada Zagreba. U 2013. godini pokrenut je jedinstveni projekt pod nazivom „mojSport“ (www.mojsport.hr) u okviru kojeg se omogućuje organizirano bavljenje rekreacijskim sportom svim zainteresiranima kroz sustav rekreacijskih liga i turnira u različitim sportovima (http://www.mojsport.hr/stranica/16?Lige+i+turniri). Glavna obilježja ovih sportsko-rekreacijskih liga i turnira su: natjecanje s ravnopravnim protivnicima, ažurno vođenje statistika odigranih utakmica, prilagodljivi termini odigravanja utakmica i izvještavanje s utakmica putem društvenih mreža (Facebook, Twitter i Youtube), a sve s ciljem redovitog bavljenja tjelesnim i sportskim aktivnostima koji predstavljaju preduvjet zdravlja i kvalitete života mladih ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije