Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARTEKS DI CAPRIO S nova tri gostujuća boda Varaždinci bi se zadržali na trećem mjestu prvenstvene tablice

Dubrava je idealna prilika za nove gostujuće bodove

05.11.2008.
u 18:09

Rukometaši Varteksa Di Caprija u četvrtak na gostovanju u Zagrebu protiv Dubrave imaju priliku nastaviti pobjednički niz. Trenutačno treće mjesto na prvenstvenoj tablici Varaždince gura i u ulogu favorita, iako nitko ne gaji iluziju da ih protiv mlade momčadi Dubrave čeka lagan zadatak.

Oscilacije Dubrave
– Riječ o kvalitetnoj momčadi, ali i koja je sklona jako velikim oscilacijama u igri. I dok su u nekim utakmicama daleko bolje momčadi od sebe pobijedili s deset golova prednosti, u drugim susretima isto su tako lagano poraženi – rekao je u najavi utakmice sportski direktor varaždinske momčadi Tomislav Štimac.

Već pomalo postaje normalno pisati o varaždinskim rukometašima i stavljati naglasak na velike probleme s ozljedama. Od samog početka sezone Varaždinci nisu niti jednu utakmicu odigrali u kompletnom sastavu. Serija nezgoda nastavlja se i uoči današnjega gostovanja. Na posljednjem treningu ozljedu zgloba zaradio je ponajbolji krojač Marko Gotal.

– S obzirom na sve ostale probleme, morat ćemo ga osposobiti jer inače ne znam koga ćemo staviti u službenim zapisnik. Manju ozljedu zaradio je i Ivan Štimac, no on će sigurno biti u sastavu – dodao je sportski direktor Varteks Di Caprija.

Dobra vijest je što će se momčadi nakon dvotjednog izbivanja priključiti vratar Milan Tolić. Problemi s nogom stvar su prošlosti.

– Veseli me što ću napokon pomoći suigračima u borbi za nove bodove.

Iako je Dubrava trenutačno na posljednjem mjestu, riječ je o kvalitetnom mladom sastavu koji protiv svakog protivnika može odigrati jako dobro. Neće nam biti lako, no mi si jednostavno ne smijemo dopustiti kiks. Ovo nam je idealna prilika da se s još jednog gostovanja vratimo s bodovima. Dubrava je “zrela” za još jedan poraz – optimistično je najavio današnje gostovanje Milan Tolić.

Odlična atmosfera
Osim Tolića sve tjedne napore podnio je i Dalibor Jagačić, a Marko Žganec u potpunosti zaliječio probleme s leđima. Jedini koji je i dalje izvan momčadi je Ivan Đurković.

– Treće mjesto na prvenstvenoj tablici svojevrstan je i psihološki teret. Ali mi smo se svojim dobrim igrama izborili za takvu poziciju. Atmosfera u ekipi je zaista odlična i da nemamo problema s ozljedama, imali bi gotovo idiličnu situaciju. Liga je izjednačena i želimo li do bodova, morat ćemo pružiti jednu od naših najboljih partija – zaključio je Štimac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije