VELIKE ZVIJEZDE BEZ SP-A

Dudu i Modrić u društvu Ibrahimovića i Adebayora

Eduardo, Modrić
Vanja Zubčić
12.10.2009.
u 11:16

Hrvatsku uz pobjedu u Kazahstanu samo čudo u Andori može odvesti u Južnu Afriku sljedeće godine pa se može reći da će se naše najveće zvijezde Luka Modrić i Eduardo da Silva priključiti onima koji će sljedeće godine svjetsko prvenstvo gledati ispred malih ekrana.

Daleko je od puta na jug afričkog kontinenta najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka Zlatan Ibrahimović. Poraz u posljednjem kvalifikacijskom kolu šanse Švedske sveo je na minimum. Da bi izborili dodatne kvalifikacije, potrebna je domaća pobjeda protiv Albanije, ali i pobjeda Malte u Portugalu. U slučaju da se dogodi čudo, bez svjetskog prvenstva ostao bi službeno najbolji svjetski igrač Cristiano Ronaldo.

Prije posljednjeg kola kvalifikacija bez vize za Južnu Afriku sigurno su ostali Rumunji Christian Chivu i Adrian Mutu te Togoanac Emmanuel Adebayor.

I jedan od najboljih svjetskih vratara Čeh Petr Čech sa svojom reprezentacijom izgubio je bilo kakvu mogućnost da vidi SP, kao i napadač Manchester Uniteda Bugarin Dimitar Berbatov.

Hoće li im se još koja velika zvijezda priključiti treba pričekati još dva dana kada će se odigrati i posljednje kolo kvalifikacija za odlazak u Južnu Afriku.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
romictea
11:40 12.10.2009.

Bilo bi dobro da ti ponajbolji Evropski igraci sastave svoj tim pa odigraju na kraju utakmicu sa pobijednikom u JA.

BE
beaver
12:52 12.10.2009.

luka i eduaro imaju jos otprilike 8 - 10 godina nogometa u njima (dudu neso manje)...EP i SP...

AN
Andreeejjj
21:10 23.11.2009.

Najbolje bi bilo, da HRVATSKA odigra protiv svijetskog prvaka...hahahaaaa... Samo da ne budu Englezi?!? Pa da u 3 tekme sa njima, ne primimo 15 zgoditaka!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije