MEDITERANSKE IGRE

Dupini pobijedili Španjolce i ušli u polufinale

maro joković portal
Goran Jakuš/Pixsell
19.06.2013.
u 20:56

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je Španjolsku (8:7) na Mediteranskim igrama te su naši olimpijski pobjednici ušli u polufinale.

Najbolji kod naših bio je Maro Joković s tri gola, a po dva su dodali Sandro Sukno i Paulo Obradović.

- Olimpijski smo pobjednici, bili smo europski i svjetski prvaci, osvojili smo Svjetsku ligu, ali nikada nismo osvojili mediteransko zlato. S tom mišlju ulazimo u svaku utakmicu ovdje u Mersinu u želji da popunimo i tu prazninu - ističe izbornik Tucak.

Po četvrtinama je bilo 3:0, 2:2, 3:1, 0:4.

U turskom Mesinu susret je gledalo samo 100 gledatelja.

Hrvatska: Pavić, Lončar, Bulić, Krapić, Joković (3), Milaković, Muslim, Bušlje, Sukno (2), Dobud, Šetka, Obradović (3), Bijač
Izbornik: Ivica Tucak

Španjolska
: Aguilar, Esfozado (1), Calero, Alarcon (2), Molina (1), Uset, Esteller, Espanol (2), Valles (1), Miranda, Mallarch, Gadea, Pindo
Izbornik: Rafael Aguilar Morillo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije