PREMIER LIGA

Mladostaši uvjerljivi protiv Solarisa. Zagrebački vaterpolisti briljirali u Šibeniku

Sibenik: 5. kolo Premier liga: Solaris - HAVK Mladost
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
26.10.2024.
u 05:00

Nakon nepotpunog petog kola na ljestvici je vodeći Novi Beograd sa 14 bodova, a drugi je Radnički sa 13. Splitski Jadran je u četiri kola skupio 10 bodova, a Mladost ima bod manje uz utakmicu više

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti s uvjerljivih su 16-8 (4-1, 3-3, 5-3, 4-1) svladali Solaris u Šibeniku u dvoboju 5. kola regionalne Premier lige. Po tri pogotka za Mladost postigli su Andrija Bašić, Matias Biljaka, Luka Bukić i Konstantin Harkov, a kod Solarisa je triput strijelac bio Antonio Petković.

U ostale dvije večerašnje utakmice također su slavili gosti. Novi Beograd je sa 14-6 bio bolji od Crvene zvezde, a kragujevački Radnički je u Valjevu svladao Valis Vegu sa 18-12.

GALERIJA Hrvatski vaterpolist postao pravi hit u Parizu! Pogledajte kako Milanović izgleda uz našeg diva
Sibenik: 5. kolo Premier liga: Solaris - HAVK Mladost
1/12

U subotu će u Budvi Primorac ugostiti dubrovački Jug Adriatic osiguranje (18 sati), splitski Jadran će gostovati kod imenjaka u Herceg Novom (19.00), a Primorje EB će u Rijeci biti domaćin vaterpolistima Šabac Elixira.

Nakon nepotpunog petog kola na ljestvici je vodeći Novi Beograd sa 14 bodova, a drugi je Radnički sa 13. Splitski Jadran je u četiri kola skupio 10 bodova, a Mladost ima bod manje uz utakmicu više. Solaris ima osam bodova, a Jug predvodi skupinu od tri kluba sa šest bodova.

VIDEO Što Dinamu treba za prolaz u nokaut fazu LP-a? Značajno su mu porasle šanse nakon Salzburga
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije