bundesliga 2

Dva gola Lakića, St. Pauli osigurao prvu ligu

Srđan Lakić
Goran Stanzl
02.05.2010.
u 20:15

Hrvatski nogometaš Srđan Lakić s dva je pogotka donio remi svome Kaiserslauternu na gostovanju kod Koblenza (2:2) u pretposljednjem kolu druge njemačke Bundeslige.

Kaiserslautern je već ranije osigurao povratak u elitni razred njemačkog nogometa, a u nedjelju mu se pridružio i St. Pauli zahvaljujući gostujućoj pobjedi protiv Greuther Fürtha (4:1). Momčad iz Hamburga je osigurala najmanje drugo mjesto, a u posljednjem će kolu imati priliku prestići i trenutno vodeći Kaiserslautern koji ima dva boda više.

Lakić je u nedjelju doveo goste u vodstvo u 15. minuti pogotkom iz jedanaesterca, a na kraju je svojoj momčadi, nakon što je Koblenz napravio preokret, donio bod u 57. minuti. Nekadašnji napadač Hrvatskog dragovoljca, Kamen Ingrada, Herthe i Heraclesa sada na kontu ima sedam pogodaka ove sezone. U Koblenzu je na terenu proveo svih 90 minuta, za razliku od Ive Iličevića koji je zamijenjen u 61. minuti.

Spomenimo i da je domaćom pobjedom protiv Münchena 1860 (1:0) Augsburg osigurao treće mjesto i dodatne kvalifikacije za ulazak u prvu ligu.

Bundesliga 2, 33. kolo:

Koblenz – Kaiserslautern 2:2

Redoslijed: 1. Kaiserslautern 66, 2. St. Pauli 64, 3. Augsburg 61, 4. Fortuna Düsseldorf 56, 5. Arminia 50...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije