Trening u Dohi

Dva vatrena trenirala odvojeno, raspoloženje u momčadi sve bolje: 'Svi znamo što je značila bronca 1998.'

KATAR 2022 - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
15.12.2022.
u 16:39

Očekuje se do tri tisuće hrvatskih navijača na utakmici s Marokom.

Hrvatski reprezentativci današnji trening uoči subotnje utakmice za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu protiv Maroka odradili su u kampu Al Ersal 3 u Dohi. Izbornik Zlatko Dalić mogao je računati na sve igrače osim Josipa Juranovića i Marcela Brozovića koji su trenirali odvojeno u teretani. Stanje Borne Sose je bolje i on je normalno trenirao.

Već na današnjoj konferenciji za medije vidjelo se da se raspoloženje igrača podiglo nakon bolnog poraza u polufinalnom susretu s Argentinom (0:3).

- Postojalo je razočaranje i bol, što je i normalno kada izgubite takvu utakmicu. Ali svi igrači i stožer znaju kakav je ulog u igri u subotu. Svi znamo koliko je brončana medalja značila 1998. godine i koliko radosti je donijela našim ljudima. Svi su svjesni toga pa je stoga i sva usredotočenost na utakmicu s Marokom. A uz to prisutna je dobra atmosfera i zajedništvo kao i uvijek - naglasio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak te otkrio što vatrene očekuje do subotnje utakmice.

 

- Izbornik Dalić i Mateo Kovačić sutra će odraditi konferencije za medije u glavnom medijskom centru, a onda u 18 sati ovdje imamo službeni trening. Na dan utakmice klasika - pripreme i fokus za susret s Marokom.

Hrvatski navijači ponovno će se, prema već ustaljenom običaju u Dohi, okupiti ispred hotela u kojem su smješteni vatreni, razviti najveću navijačku zastavu te poslati poruke potpore reprezentativcima.

- Dosad je to bio dobar običaj pa ga nema potrebe mijenjati - dodao je Pacak i kazao da se očekuje do tri tisuće hrvatskih navijača na stadionu, no točan broj ne može znati jer dio ulaznica se prodaje preko Fife.

Reprezentacija će u nedjelju u 13 sati po lokalnom vremenu poletjeti iz Dohe, a u Zagreb bi trebala sletjeti u 17.10 sati po našem vremenu izvijestio je HNS-ov glasnogovornik. 

Video - Gvardiol: 'Suze su me pogodile, jer sam znao da smo završili'

Komentara 6

KR
Krotila
16:51 15.12.2022.

Biče naj brutalnija igra. Treba biti naoštren.

BS
Blue_shirt
16:49 15.12.2022.

Stozer mora odlicno priprepimi psiholoski utakmicu. Odvagnuti tko me ovo utakmica zivota a tko je ostao sa glavom u porazu i neigranju finala Moramo biti oprezni, jer Maroco racuna njima je ovo povijesni uspjeh i vjerovatno jedina prilika za medaljulju ikada, a nama ne jer smo ipak igrali finale prije 4 god....

ZA
zagi101
21:57 15.12.2022.

vidim da tu ima još naivnih koji vjeruju da se bu odlučilo na terenu, ne već se odlučilo, qatar bu treći jer sudi qatarski sudac. ajd pogodite zakaj sudi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije