NEZGODNA SITUACIJA

Dva ključna igrača Dinama propuštaju pripreme Dinama? Poznato je kada će se vratiti

Zagreb: GNK Dinamo započeo pripreme za nastavak sezone
Marko Lukunic/PIXSELL
03.01.2023.
u 12:08

Arijan Ademi i Josip Mišić propustit će početak priprema u Rovinju

Dvojica stožernih igrača hrvatskog prvaka Dinama neće započeti pripreme s ostatkom momčadi koje se održavaju u Istri, točnije Rovinju. Kapetan Arijan Ademi i nezamjenjivi veznjak Josip Mišić zaradili su virozu i neće ih biti u klupskom autobusu, momčadi će se eventualno priključiti po ozdravljenju.

Međutim, trener Ante Čačić će na raspolaganju imati sve reprezenativce iz Katara: Livakovića, Šutala, Petkovića i Oršića kojem se vjerojatno sprema veliki transfer u Englesku, više o tome OVDJE

Svoju priliku na pripremama će dobiti i neki mladi igrači poput golmana Harisa Krkalića te talentiranog dvojca Gabrijel Rukavina - Marko Brkljača. Rukavina se istaknuo igrama u Ligi prvaka mladih, dok je Brkljača uz puno pompe prešao iz Hajduka i Dinamo, a radi se o jednom od najvećih HR talenata. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije