Napadač Kockastih

Eduardo: Belgija je zasluženo prva, nas sad čeka veliki test

'15.10.2012. Croatia, Osijek - Qualifying match for FIFA World Cup 2014, group A, Croatia - Wales. Eduardo da Silva, Mario Mandzukic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
18.10.2013.
u 13:20

- Rezultat je dobar, ipak još uvijek imamo priliku plasirati se na SP u Brazil

Eduardo da Silva nakon reprezentativne stanke vratio se u Šahtar i već sutra ga očekuje susret protiv Iličevca.

- Uvijek je teško vratiti se nakon reprezentativne akcije, ali sada svi moramo zaboraviti na to i okrenuti se klupskim obvezama. Naviknuti smo na to, to je proces koji godinama prolazimo. Utakmica koja nam predstoji bit će teška, ali moramo osvojiti tri boda - rekao je Eduardo za klupsku stranicu i odgovorio na pitanje je li zadovoljan rezultatima koje je Hrvatska postigla.

- Rezultat je dobar, ipak još uvijek imamo priliku plasirati se na SP u Brazil. Igrali smo u jakoj grupi, u kojoj je Belgija zasluženo osvojila prvo mjesto. Sad trebamo čekati rezultat ždrijeba dokvalifikacija, a onda nas čega još jedan važan test.

>>Eduardo se ne vraća: Svi napreduju, a Dinamo nazaduje?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije