Juve potopio veronu

Eduardo i Srna odmijerili snage, Bilićevom Bešiktašu Royal Cup

Eduardo, Srna
Foto: Shakhtar.com
1/3
18.01.2015.
u 23:30

Marseille se pobjedom nad Guingampom (2:1) primakao na bod zaostatka za vodećim Lyonom.

Nogometaši Šahtara nalaze se na pripremama u Brazilu što je i logično s obzirom da ukrajinski prvak u svojim redovima ima čak 13 Brazilaca. A Šahtar je večeras svoje snage u prijateljskoj utakmici odmjerio s domaćim Flamengom. Utakmica je odigrana na Mane Garrincha stadionu u Braziliji, a završena je bez pogodaka, piše Goal.

Zanimljivo, u ovom su dvoboju na suprotnim stranama bili Eduardo da Silva i Darijo Srna, hrvatski internacionalci koji su dugi niz godina zajedno igrali u redovima ukrajinskog prvaka. No, Eduardo je ovoga puta bio na suprotnoj strani. Obojica su na travnjaku bili tijekom prvih 45 minuta.

A Slaven Bilić sa svojim je Bešiktašom osvojio Royal Cup u Antalyi. Riječ je o prijateljskom turniru na kojem su se našli Galatasaray, Bešiktaš, River Plate i Neymar's Instituto.

Bešiktaš je u finalu sa 4:3 nadvisio argentinski River Plate. Za Turke su zabijali Ba (2), Sosa i Molina (ag), dok su mrežu Bešiktaša pogađali Martinez, Gomez i Romero.

Dodajmo i kako je Juventus u posljednjem susretu 19. kola talijanskog prvenstva potopio Veronu (4:0). Strijelci su bili Pogba (3.), Tevez (7. i 74.) i Pereyra (66.).

Rezultati

Italija, 19. kolo: Lazio - Napoli 0:1, Milan - Atalanta 0:1, Cesena - Torino 2:3, Chievo - Fiorentina 1:2, Genoa - Sassuolo 3:3, Parma - Sampdoria 0:2, Udinese - Cagliari 2:2, Juventus - Verona 4:0. Poredak: Juventus 46, Roma 41, Napoli 33...

Španjolska, 19. kolo: Getafe - Real Madrid 0:3, Atletico Madrid - Granada 2:0, Deportivo - Barcelona 0:4, Elche - Levante 1:0, Sevilla - Malaga 2:0. Poredak: Real Madrid 45 (18), Barcelona 44, Atletico Madrid 41...

Francuska, 21. kolo: PSG - Evian 4:2, Rennes - St. Etienne 0:0, Marseille - Guingamp 2:1. Poredak: Lyon 45, Marseille 44, PSG 41...

>>Rakitić oduševio protiv Deportiva i zato su mediji Enriqueu poručili ovo...

>>Srna igra protiv Eduarda, evo što je poručio!

Komentara 1

JW
JW
00:37 19.01.2015.

još jedna odlična igra Juventusa ,pogotovo prvih pola sata,Pogba,Carlitos i Chiellini odlični,ostali na razini,ali Evra je promašena kupnja,jest da je došao za sitniš,ali za prvih 11 nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije