IZBORNIK HRVATSKE

Ekskluzivni intervju sa Zlatkom Dalićem: Učinit ću sve da Marko Livaja bude u reprezentaciji

13.09.2023.
u 20:30

'Moj sljedeći popis je 25. rujna. Prije toga obavit ću razgovor s Markom, ljudski i korektno. On meni treba u reprezentaciji i učinit ću sve da on u njoj bude. Nije otpisan. Ja nikome nisam zatvorio vrata reprezentacije, nego su si sami zatvarali vrata; svojim ponašanjem, odnosom, izjavama' rekao je za Večernji list izbornik Dalić.

Komentara 32

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:41 13.09.2023.

Zašto???

BI
billynik
22:11 13.09.2023.

Već si dosadan s tim Livajom, onda učini sve da vratiš i Rebića.

FB
FB
08:39 14.09.2023.

Nitko tko je sabotiro Dalića i Modrića, a time u repku, na zadnjem Euro prvenstvu nema što tražiti u njoj - Rebić i drugi. Uostalom, Rebić je totalno propao igrač i njemu više nema povratka. Livaja, koji se meni dopada,, isto nema što tražiti, jer je svojevoljno napustio pripreme - inače počet će javašluk svih vrsta. Ako Dalić krene po političkom ključu slagati sastav, to je kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?