Veliki petak

Elf protiv Turske u Berlinu kao da je na gostovanju

\'Fans of the Turkish national football team greet Turkish player Ibrahim Toraman as he arrives at the airport in Berlin on October 4, 2010. Turkey will face Germany in Berlin on October 8, 2010 in th
AFP
07.10.2010.
u 21:36

Josip Kuže u bolnici dao sastav Mustedanagiću za sraz s BiH. Izbornik Albanije ne smije gledati utakmicu.

U petak će Nijemci i Turci u Berlinu igrati šlager kvalifikacija. Njemačka javnost pomalo je začuđena kako je savez odabrao grad sa 100.000 Turaka za domaćina te utakmice, što bi Löwovu selekciju moglo dovesti u nezgodnu situaciju, da se osjeća kao na gostujućem terenu.

Sektor s bijelim majicama

Njemački savez osigurao je 25.000 ulaznica za navijače Elfa. Svi će u tom sektoru nositi bijele majice s natpisima "Domaća utakmica", a za sada se zna da će Turci imati potporu najmanje 15.000 navijača. No, u slobodnoj prodaji je još 30.000 ulaznica pa je izvjesno da će Turaka biti mnogo više.

Ludilo je zavladalo već kad su turski reprezentativci sletjeli u Berlin, kada ih je u zračnoj luci dočekalo mnoštvo navijača. Ovo su za Löwa druge uzastopne kvalifikacije u kojima će se tući s Hiddinkom. U prošlima ga je, kao izbornika Rusije, dva puta pobijedio.

Albanski izbornik Josip Kuže i dalje se u bolnici oporavlja od moždanoga udara. Uz njega je stalno supruga Višnja, te pomoćnik Džemal Mustedanagić.

– Josipu je sve bolje, no liječnici mu brane izlaganje bilo kakvome stresu, pa neće biti na utakmici. Dao mi je sastav, a igrači mi maksimalno vjeruju. Predsjednik saveza Duka zagrlio me pred svima i dao mi potporu u toj teškoj situaciji. Reprezentativci su odreda pozitivci, žarko želimo tu pobjedu kako bismo je posvetili Joži – javio je iz Tirane Džemal Mustedanagić.

Nemamo imperativ

Džemo će prvi put samostalno voditi selekciju, protiv svoga prijatelja i nekadašnjega suigrača u jugoslavenskoj reprezentaciji Safeta Sušića.

– BiH ima jače individualce i imperativ plasmana na veliko natjecanje. Mi taj pritisak ne osjećamo – zaključuje Mustedanagić, koji je svojedobno na Dinamovoj klupi uspješno mijenjao Kužea.

U sezoni 2005./2006. vodio je utakmice protiv Kamena Ingrada, Šibenika i Cibalije i u sve tri pobijedio.

Komentara 2

GU
Gustavo
22:16 07.10.2010.

Može biti cijela Turska na tribinama kad je elf jači na travnjaku, hehe

OB
-obrisani-
14:55 08.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://www.powerplaymanager.com/r561 :::::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 345000 korisnika i svakim danom sve je veća::::: http://www.powerplaymanager.com/r561

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije