REJA OPREZNO UOČI LIPIKA

Emisiju o Hajduku Kerum dao svojoj televiziji

Edoardo Reja
Leonard Ninčević
22.09.2009.
u 16:58

Predsjednik Svaguša je, gle slučaja, valjda po naredbi gradonačelnika, pokrenuo novu emisiju o Hajduku na Kerumovoj TV Dalmaciji. Opet je, čini se, u pitanju nekakav sukob interesa.

Opustio se trener Hajduka Edoardo Reja, tri pobjede su stigle, pa je Talijan uzeo malo oduška.

– Okupao sam se u Dućama (plaža blizu Omiša, nap. a.), prekrasno je – kazao je Reja.

A na kup-gostovanju u Lipiku Reja će izvesti kombiniranu momčad.

– Umjesto Oremuša, Maloče, Skoke i Ibričića, igrat će Jertec, Smoje, Tičinović i Čop. A Anas Sharbini i Ibričić igrat će po poluvrijeme – izvijestio je Reja.

Dakle, u šesnaestini finala Hrvatskoga kupa, na gostovanju kod Lipika, na travnjak će istrčati Subašić - Pandža, Vejić, Smoje - Jertec, Tičinović, Cernat, Strinić, Šerić - Čop, Anas Sharbini.

– Ozbiljno shvaćamo utakmicu, znamo da nam je kup puno veća prigoda za osvajanje trofeja. Ali, znamo da je Lipik iz četvrte ušao u treću ligu, da je trenutačno prvi na tablici – govorio je Reja o sutrašnjem rivalu.

Stiglo je i pitanje zbog čega se igrači nisu u posljednjim utakmicama došli javiti Torcidi.

– Ne bavim se time, zanima me ono što se događa na terenu. Ne znam, navijači su im zviždali, zviždali su i predsjedniku. Ali, to nije moja briga – slegnuo je ramenima Reja.

Na konferenciji za novinare pojavio se novi glasnogovornik Nikica Vukašin (još nije službeno imenovan). A bivši Davor Pavić svratio je tek na kavu. Usput, njegova emisija “Bili kutak” više neće imati prostora. Predsjednik Svaguša je, gle slučaja, valjda po naredbi gradonačelnika, pokrenuo novu emisiju o Hajduku na Kerumovoj TV Dalmaciji. Opet je, čini se, u pitanju nekakav sukob interesa.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maticzel
21:05 22.09.2009.

Vecernji list ima najbolje novinare na sjevernoj polovici zemlje a mozda i malo juznije!Svaki od njih je u stanju da na osnovu svojih pretpostavki i vjerovanja stvori pricu u kojoj ce u samom naslovu biti oklevetan covjek koji im je samo prije dva dana dodijelio ,za njih kompliment ,da su projugoslovenski.Jedino sto im je potrebno prije no sto napisu bla-bla pricu je pola grama kokaina ili nesto slicno tome.

MA
maticzel
17:56 22.09.2009.

Opaaa...gospodo novinarcici!U zadnje vrijeme uzimate Keruma cesto na temu.Da vas nije sto naljutio?Ili vam je mozda rekao da ste jugosloveni? Kerum je posebna ljudska velicina za razliku od vas!

JA
jarac
19:47 22.09.2009.

Maršiću: ti si u sukobu interesa od kada si se rodio, ali nemožemo tu ništa, moramo te trpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije