Javili se Neville i Keane

Engleske legende nezadovoljne, smatraju da je Hrvatska oštećena protiv Argentine

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/6
13.12.2022.
u 22:57

- Nema šanse da je to kazneni udarac - rekao je Garry Neville.

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je s 0:3 od Argentine u polufinalu SP-a u Lusailu, te će se u subotu boriti za broncu s poraženim iz dvoboja Maroko-Francuska. Argentina je povela golom Messija iz jedanaesterca u 34. minuti, no njemu je prethodio sporan prekršaj.

Alvarez se ubacio između Lovrena i Gvardiola, išao sam prema golu, a sudar Livakovića i argentinskoga centarfora Orsato je okarakterizirao kaznenim udarcem. Uzalud su bili protesti svih naših igrača i cijele klupe.

A bivši nogometaši i današnji komentatori u britanskim medijima smatraju da je Hrvatska oštećena.

>> Pogledajte reakcije navijača u Dohi

- Nema šanse da je to kazneni udarac - rekao je Garry Neville.

- Nisu čak ni pregledali snimku. To nije jedanaesterac - misli Ian Wright.

- Slažem se, to nije jedanaesterac - dodao je Roy Keane.

I HTV-ov sudački ekspert Marijo Strahonja potvrdio je da je sudac pogriješio. 

- Livaković je kao vratar ima sva prava i mogao je ući i postaviti kako se postavio. Desnu je nogu na vrijeme spustio na vrijeme i nije srušio igrača. Vratar smije biti u toj putanji - rekao je Strahonja te dodao: 

- Ako pažljivo pogledate, vidite da je Livaković napravio sve što vratar treba napraviti. Pogrešna odluka suca jer nije bilo razloga za kazneni udarac. Livaković nije išao na napadača i nije ga namjerno udario, samo je došlo do sudara.

Koga biste željeli za protivnika u utakmici za treće mjesto?

Komentara 7

DE
Demigodessnixie
23:56 13.12.2022.

Smrdi do neba

JB
james@bush
11:02 14.12.2022.

Nema se tko sta zaliti ljudi moji , penal cist kao suza kriva je nasa obrana ,a i Livi sto je podigao desnu nogu visoko pa sva sreca da nije dobio crveni . Nazalost po nase decke ali sudac jee bio odlican ,ja neznam sta je lose sudio.

JB
james@bush
11:05 14.12.2022.

Nas kapetan Luka je naucio kao u Realu da mu se sve poklanja ili progleda kroz prste . Repka nije Real tu perez nista ne placa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije