The Guardian

Englezi: Luka je potonuo, osjeća se svaka od 37 godina na njegovim leđima

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
18.05.2023.
u 10:35

Najbolje ocijenjeni igrač madridskog Reala prema Guardianu je vratar Thibaut Courtois koji je za svoju izvedbu na Etihadu dobio sedmicu. Karim Benzema ocijenjen je peticom, baš kao i sve zamjene kojima je Carlo Ancelotti dao priliku u nastavku

Engleski mediji prepuni su divljenja za momčad Manchester Cityja. Nakon uvjerljive jučerašnje 4:0 pobjede nad madridskim Realom u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka, brojni su bili hvalospjevi na račun igre momčadi Pepa Guardiole.

- Bernardo Silva i Jack Grealish bili su samo dvojica najboljih izvođača dok je Manchester City razbijao Real Madrid - piše The Guardian koji je, na ljestvici od 1 do 10, izvedbu ovog dvojca ocijenio devetkom. Identičnu ocjenu u momčadi Manchester Cityja dobili su i Kevin De Bruyne, Ilkay Gündogan, John Stones i Jack Grealish. Manchesterovu igru ocijenili su izvanrednom, neponovljivom, briljantnom... Stonesa su usporedili s Franzom Beckenbauerom.

Najbolje ocijenjeni igrač madridskog Reala prema Guardianu je vratar Thibaut Courtois koji je za svoju izvedbu na Etihadu dobio sedmicu. Karim Benzema ocijenjen je peticom, baš kao i sve zamjene kojima je Carlo Ancelotti dao priliku u nastavku (Rüdiger, Asensio, Ceballos, Vazquez i Tchouaméni).

VEZANI ČLANCI:

Luka Modrić dobio je mršavu trojku i bio je među najlošije ocijenjenim igračima utakmice.
- Bilo je vidljiva svaka od 37 godina na njegovim leđima. Nije imao podršku i ovaj sjajni Hrvat je potonuo...' - piše, između ostaloga, Guardian o najboljem hrvatskom nogometašu. 

Komentara 1

LE
lector2corrector
12:09 18.05.2023.

Naravno da ce pisati hvalospjeve, zasluzeno. Nije to onaj medij koji slavi 25. osvojeno mjesto (od mogucih 26). A dr. Luka je prica sama za sebe cak i u 37. god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije