Doigravanje za EP

Englezi objavili popis za Hrvatsku: Prijete nam skupocjene zvijezde Premiershipa

Luke Shaw
PA/Pixsell
02.10.2014.
u 13:10

Dodajmo kako cijela U-21 reprezentacija Engleske vrijedi 95 milijuna eura prema Transfermarktu, dok naši vrijede trostruko manje

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija 10. i 14. listopada borit će se za plasman na Europsko prvenstvo. Prva utakmica igrat će se na stadionu Molineux u Wolverhamptonu, a uzvrat je u Vinkovcima.

Gračanovi glavni aduti bit će Tin Jedvaj, Ante Rebić, Marko Livaja, Mario Pašalić i Marko Pjaca, a danas je i izbornik mlade Engleske reprezentacije Gareth Southgate objavio popis igrača. Hrvatima će tako prijetiti neke zvijezde iz Premiershipa, a najskuplji igrač na popisu jest Luke Shaw, branič kojeg je Manchester United ovog ljeta kupio za 36 milijuna eura. Tu je i Calum Chambers, branič Arsenala, koji je iz Southamptona došao za 19,5 milijuna eura odštete, a i napadač Saido Berahino koji je za WBA u šest kola postigao četiri pogotka.

Dodajmo kako cijela U-21 reprezentacija Engleske vrijedi 95 milijuna eura prema Transfermarktu, dok naši vrijede trostruko manje.

Sastav Engleske U21 za Hrvatsku:

Vratari: Jonathan Bond (Watford), Jack Butland (Stoke City), Sam Johnstone (Manchester United).

Braniči: Calum Chambers (Arsenal), Eric Dier (Tottenham Hotspur),  Luke Garbutt (Everton), Ben Gibson (Middlesbrough), Carl Jenkinson (West Ham United, na posudbi iz Arsenala), Michael Keane (Burnley, na posudbi iz Manchester Uniteda), Jamaal Lascelles (Nottingham Forest, na posudbi iz Newcastle Uniteda), Liam Moore (Leicester City), Luke Shaw (Manchester United).

Vezni red: Lewis Baker (Chelsea), Tom Carroll (Swansea City, na posudbi iz  Tottenham Hotspura), Jake Forster-Caskey (Brighton & Hove Albion), Will Hughes (Derby County), Thomas Ince (Hull City), Alex Pritchard (Brentford, na posudbi iz Tottenham Hotspura), Nathan Redmond (Norwich City).

Napadači: Patrick Bamford (Middlesbrough, na posudbi iz Chelsea), Saido Berahino (West Bromwich Albion), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Cauley Woodrow (Fulham).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije