Pozdravi navijača

Brozović je temelj na kojem je stajao Inter: 'Najpodcjenjeniji igrač na toj poziciji. Godinama ih je držao na okupu'

Champions League - Viktoria Plzen v Inter Milan
Foto: DAVID W CERNY/REUTERS
1/7
26.06.2023.
u 10:12

Danas se očekuje konačni rasplet. U međuvremenu Talijani se opraštaju od hrvatskog veznjaka koji je puno značio Nerazzurrima proteklih godina, a istaknuo se i svojom osobnošću. Navijači ga obasipaju porukama putem društvenih mreža

Nakon osam godina, 330 utakmica, 31 pogotka i 34 asistencije, Marcelo Brozović napušta milanski Inter. Pred njime su dvije mogućnosti. Financijski povoljnija ponuda saudijskog Al Nassra i sportski izazovnija iz Barcelone. Inter traži 20 milijuna odštete. Saudijci nude od 23 do 24 milijuna, piše Fabrizio Romano, a danas su stigli u Milano u nadi da će pridobiti i samog Brozovića.

S druge strane, pred 30-godišnjim veznjakom još je nekoliko godina vrhunske forme i mogućnosti igranja na najvišoj razini nogometa. Stoga, pišu Španjolci, sklon je odlasku u Barcelonu i pokušaju osvajanja još nekoliko prestižnih naslova. Barcelona, prema pisanju Munda Deportiva, isprva je ponudila 15 milijuna eura odštete i 8 milijuna godišnje za samog Brozovića, što je 4 milijuna manje, nego što sada dobiva u Interu i 12 milijuna manje od godišnje zarade koju nude Saudijci.

GALERIJA Hrvatskoj izmaklo zlato Lige nacija: Trofej otišao u Španjolsku

Champions League - Viktoria Plzen v Inter Milan
1/59

Danas se očekuje konačni rasplet. U međuvremenu Talijani se opraštaju od hrvatskog veznjaka koji je puno značio nerazzurrima proteklih godina, a istaknuo se i svojom osobnošću. Navijači ga obasipaju porukama putem društvenih mreža.

"Bio si jednom nogom u Sevilli, ali onda si spektakularno oživio karijeru u Interu. Toliko da si na kraju postao Epic Brozo, izvanzemaljac kojem se toliko divimo. Ponosan sam na vrijeme koje si proveo s nama i na sve ono što smo zajedno osvojili", napisao je jedan.

VEZANI ČLANCI:

"Izmislio si krokodilovu pozu prilikom branjenja slobodnjaka. U Hrvatskoj si otvorio kafić koji si nazvao Epic Brozo. Trčao si više od ikoga. Hvala ti na svemu tome", pridružio se drugi.

"Nedostajat će mi njegova osobnost. Najpodcjenjeniji igrač na toj poziciji. Godinama je držao Inter na okupu. Uz Handanovića je najzaslužniji za to što je Inter izašao iz provalije Mourinhova odlaska", složio se i treći u pohvalama vatrenom.

VIDEO Zlatko Dalić posebno pohvalio jednog vatrenog: 'Odigrao je sjajno kao i svi drugi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije