Nexe

Ergović: Vrijeme je za prvi domaći trofej...

17.12.2019.
u 00:22

Ime Nexe postalo je prepoznatljivo u rukometnim klubovima. Već smo 11 godina zaredom doprvaci Hrvatske, triput smo igrali u finalu hrvatskog kupa – rekao je Josip Ergović

Svečano je bilo u Našicama u nedjelju 15. prosinca. Rukometni klub Nexe proslavio je 60 godina od osnutka. U tih 60 godina razvio se u klub koji igra važnu ulogu ne samo u Hrvatskoj već i u Europi.

– Ime Nexe postalo je prepoznatljivo u rukometnim klubovima. Već smo 11 godina zaredom doprvaci Hrvatske, triput smo igrali u finalu hrvatskog kupa. Vjerujem da će u skorije vrijeme prvi trofej stići u naš grad – rekao je Josip Ergović, predsjednik kluba.

1/5

Da Našičani vole rukomet, pokazali su svojim dolaskom u velikom broju na susret protiv Vardara, aktualnih prvaka Europe. “Gromovi” su pobijedili sa 16 razlike (42:26) što bi bilo ogromno iznenađenje da gosti nisu došli s juniorima.

No za deset-dvadeset godina nitko neće pitati u kojem je sastavu igrao Vardar, već će se uvijek pamtiti da su Našičani za 60. obljetnicu kluba pobijedili europskog klupskog prvaka.

Slavlje se kasnije preselilo u svečanu dvoranu Glamour gdje su se gosti i prijatelji kluba zabavljali dugo u noć. Igrači su se pozdravili, svatko je krenuo na svoju stranu, do novog susreta u 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
moškov
08:17 17.12.2019.

Prvi trofej vam je tvornica cementa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije