Španjolska liga

Espanyol nakon više od deset godina srušio madridski Real

Espanyol - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.02.2018.
u 22:24

Pogodak odluke postigao je Gerard Moreno u posljednjim trenucima susreta

U prvom susretu 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva Espanyol je na stadionu Cornella de Llobregat pobijedio Real Madrid 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima nakon više od 10 godina.

Pogodak odluke postigao je Gerard Moreno u posljednjim trenucima susreta.

Espanyol - Real Madrid
1/5

Espanyol je posljednji put pobijedio kraljevski klub u listopadu 2007. godine, a nakon toga je nanizao 22 utakmice bez pobjede upisavši pritom čak 19 poraza.

Espanyol je upisao i prvu pobjedu u posljednjih osam kola, dok je Real to bio prvi poraz nakon četiri uzastopne ligaške pobjede.

Aktualni europski prvak je u Barcelonu doputovao u 'šarenom sastavu' bez Cristiana Ronalda koji je dobio odmor, ozlijeđenih Luke Modrića i Marcela, te bolesnih Casemira i Tonija Kroosa.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je od 89. minute kada ga je zamijenio Borja Mayoral.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 65 bodova, Atletico Madrid je drugi sa 58 bodova, dok je Real treći sa 51 bodom. Espanyol je napredovao za dvije pozicije i sada je na 13. mjestu sa 31 bodom.

Komentara 8

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:23 28.02.2018.

Real je osvojio prošle sezone 5 Titula!!! I odmaraju se dosta.im.je kvalifikacija za ligu prvaka!! Sa lakoćom će to proći! Šta će im više!!!Pojačanja nema sad tek na iduću sezonu!!! A treba se riješiti najgorih igrača poput Benzeme!!!!!!!!!

SV
sven222
12:56 28.02.2018.

u prošlom kolu su bile hvalospjevi našem igraču a jeli sada kriv za poraz ???? Ronaldo je pola momčadi a ostali su vodonoše !!!!

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
23:01 27.02.2018.

Kad nemaš Modrića sve je 30 % slabije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije