PROMO

Etno Farma Mirnovec domaćin je turnira Jumping Samobor, evo što vas očekuje

Jumping Samobor
31.07.2024.
u 14:06

Natjecateljski dio održava se od 13. do 15. rujna, a ukupno nas očekuje 25 utakmica u kojima ćete moći uživati tijekom cijelog dana.

Bajkoviti ambijent i priroda koja okružuje Etno Farmu Mirnovec i ove je godine domaćin konjičkog turnira Jumping Samobor. Ovogodišnje izdanje ugostit će još više natjecatelja i posjetitelja, a s obzirom na reputaciju turnira, očekuje vas odlično natjecanje, vrhunska organizacija i još veći nagradni fond.

U tri dana posjetitelji će moći uživati u čak 25 utakmica na visinama od 60 do 140 centimetara, na moderno uređenoj areni. Naime, Etno farma je ulaganjem u svoje prostore i sportsku infrastrukturu izradila jednu od najsuvremenijih štala na ovim prostorima s odličnim uvjetima za konje i njihove vlasnike, kao i modernu šetalicu i pješčane terene za rekreativno i sportsko natjecanje, omogućujući tako organizaciju najzahtjevnijih natjecanja koja privlače natjecatelje iz regije i Europe.

Osim atraktivnog sportskog natjecanja, posjetitelji će moći uživati u predivnoj prirodi, ali i brojim popratnim sadržajima, poput bogate gastronomske ponude – na samoj lokaciji nalazi se restoran, korner s ponudom brze hrane i VIP zona, koktel-party, dok će manifestaciju zaokružiti multimedijalni show dronova u nedjelju 15. rujna.

Kako do nas?

Ljubljana – Samobor (119 km)

Beč – Samobor (372 km)

Budimpešta – Samobor (621 km)

Milano – Samobor (621 km)

Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb – Samobor (35 km)

Gdje odsjesti?

Hotel Livadić (1 km)

Hotel Lavica (1,2 km)

Hotel Santiny (Sv. Nedjelja, 7 km)

Prijava:

info@mstablesrco.com

ured@konjicki-savez.hr

Dodatne informacije:

Josipa Koletić +385 91 333 1024

Roland Szabó +385 99 333 1044

Ne sumnjamo da će mnogi sportski vikend u rujnu provesti u društvu jahača i konja na prekrasnoj Etno farmi Mirnovec.

Cijeli program potražite na: https://www.konjicki-savez.hr/kalendar/.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije