ALI ZATO HVALI MOURINHA

Eto'o progovorio o lošem odnosu s Guardiolom: Rekao sam mu da nije normalan

Samuel Eto'o
Reuters (Ilustracija)
24.03.2014.
u 21:05

- Guardiola je imao peh što sam zabio tri gola u 20 minuta na ljeto 2008. u prijateljskoj utakmici pa me nije mogao prodati.

Pep Guardiola dvije je godine bio trener Samuela Eto'a. Bilo je to u Barceloni 2008. i 2009. godine, međutim Kamerunac je sada progovorio o odnosu s bivšim trenerom, koji očito nije bio dobar.

- Guardiola je bio dobar igrač, ali ništa više od toga. On mi želio davati instrukcije kao napadaču i govoriti mi gdje bi se trebao kretati, a on je bio veznjak. Rekao sam mu: 'Zaista niste normalni' - otkrio je Eto'o.

Kamerunac sada igra u Chelseaju, a tvrdi kako je Guardiola htio otjerati iz Barcelone već u prvoj sezoni zajedničke suradnje.

- Imao je peh što sam zabio tri gola u 20 minuta na ljeto 2008. u prijateljskoj utakmici pa me nije mogao prodati.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Ipak, Eto'o je u ljeto 2009. završio u Interu u zamjenu za Zlatana Ibrahimovića. S Guardiolom je blizak susret imao u polufinalu Lige prvaka kada su jedan drugom stisnuli ruku.

- To je bilo samo za kamere. U tunelu me nije pozdravio - govori Eto'o.

I dok o Guardioli nema lijepe riječi, za sadašnjeg trenera, Portugalca Josea Mourinha kaže:

- Poznajem puno trenera, ali on je motivator - klasa za sebe.

>> Mourinhova 'čestitka' Wengeru za 1000. utakmicu: Pola tuceta u mreži Arsenala

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:25 25.03.2014.

Iako navijam za Chelsea FC, nekad pomislim, da svi mi dobro poznajemo escentrike da ne kazem egoescentrike Ibrahimovica, Muourinhoa, Etòoa,....vjerujem da nije lako sa tako napuhanim likovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije