EUROPSKA LIGA

Evo tko su mogući Hajdukovi protivnici u četvrtom pretkolu!

Hajduk navijači
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.08.2015.
u 22:58

Bijeli zbog lošeg koeficijenta neće biti nositelji, pa bi Poljud mogli doći europski velikani poput Ajaxa, Borussije Dortmund, Athletic Bilbaoa, Fenerbahcea...

S nestrpljenjem će Hajduk u Nyonu (13 sati) čekati ždrijeb završnog, četvrtog pretkola Europske lige.

Bijeli zbog lošeg koeficijenta neće biti nositelji, pa bi Poljud mogli doći europski velikani poput Ajaxa, Borussije Dortmund, Athletic Bilbaoa, Fenerbahcea, Panathinaikosa (Mladen Petrić i Danijel Pranjić), Bordeauxa (Gregory Sertić), Southampton, St. Etienne...

Sigurno je da bi navijači Hajduka rado na Poljudu vidjeli svog bivšeg trenera Igora Tudora, no jasno je da bi nositelj PAOK u tom dvoboju bio favorit.

Od klubova koje bi se dalo proći među nositeljima su Steaua, Red Bull Salzburg, Lech Poznanj. Iako, dolazak Lecha sa sigurnosnog aspekta bio bi veliki zalogaj, pošto su to najžešći navijači u Poljskoj, koja je ionako etiketirana kao huliganska nogometna zemlja.

Navijači Lecha svaki vikend organiziraju svoju "utakmicu", nađu se na nekom polju i tuku s protivničkim navijačima...

>> Bez drame u Drammenu: Hajduk s igračem manje slavio i u uzvratu!

Komentara 9

ZA
!zagreb!
23:56 06.08.2015.

Ne bih rekao da su Fenerbahce i Panathinaikos europski velikani. Steauu se moze proci ali Red Bull a pogotovo Lech nikako.

Avatar dzambo
dzambo
00:03 07.08.2015.

Eto ja kazem ''St.Etienne''.....A svako ko navija za Hajduk zna zasto....dajte njih i racuni bi bili izravnati...Ajax mozda AL onaj dug i na nacin kad su imali 1:1 do 20 min. prije kraja i tome trenutku bile je ukupno 5:22 za Hajduk i ispasti onda...e to bi se trebalo naplatiti barem ova ''dica'' mozda to mogu....

CA
Cafa
07:13 07.08.2015.

A nemaš cijeli popis protivnika, Ledinski? Prestao sam čitati Jutarnji jer mi je dopizdilo, ali Večernji je još gori, sumrak novinarstva u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije