velike promjene

Europski gigant zove Igora Tudora? Hrvata tjeraju iz Marseillea, spominje se povratak u Serie A

Champions League, Eintracht Frankfurt vs Olympique Marseille 2-1.
Hasan Bratic/DPA
05.11.2022.
u 13:34

U slučaju da dobije otkaz na klupi Marseillea, hrvatski stručnjak vjerojatno ne bi dugo ostao bez posla, pišu Talijani.

Hrvatski trener Igor Tudor imao je sjajan početak u francuskom Marseilleu, no u zadnje vrijeme momčad ne igra dobro te su upali u veliku krizu. 

Slavni klub neće prezimiti u Europi jer su pogotkom u zadnjoj minuti protiv Tottenham izgubili sve šanse makar i za utješnu nagradu, Europsku ligu. 

Francuski mediji pišu da se Tudoru sprema otkaz, dok Talijani javljaju kako se u Juventusu sprema veliko provjetravanje i radikalne promjene. 

 

 

Juventus razmišlja o predsjedniku Marseillea Pablu Longoriji za ulogu koja zasad nije poznata gdje je radio kao glavni skaut kluba i sigurno neće ostati 'hladan' na poziv stare dame,

Nakon što je napustio Torino, postao je tehnički direktor Valencije, a osim njega u Italiju bi se mogao vratiti upravo Igor Tudor koji je u dobrim odnosima s čelnikom Marseillea. 

Standings provided by Sofascore

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:27 05.11.2022.

Još jedan Bilić, u koji god klub dođe taj ide dole a naša piskarala ga kuju u zvijjezde. Gdje vam je sad Bilić?

KA
kažemja
13:42 05.11.2022.

Tudor je ko stvoren za Hajduk.Tamo i poraze slave kao pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije