EUROPSKO PRVENSTVO

Hrvatske košarkašice porazom od Litve izgubile šanse za prolaz

Košarkašice
Youtube/Screenshot
20.06.2015.
u 18:36

Završilo je 83:64 za naše protivnice

Košarkašice Hrvatske izgubile su drugu utakmicu u drugom krugu na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Bolja je bila Litva koja je pobijedila izabranice Braslava Turića sa 83:64 (30:12, 18:16, 17:19, 18:17).

Ovim porazom oprostili smo se od bilo kakvog nadanja da se plasiramo u četvrtfinale. Tako je propala prilika da igramo i kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju 2016. godine. Naime, u kvalifikacije će samo pet prvoplasiranih sastava s ovog EP-a.

Kobna je bila prva četvrtina nakon koje smo zaostajali 18 koševa. Najefikasnije u našim redovima bile su Iva Slišković sa 17, te Mirna Mazić sa 13 koševa. Posljednju utakmicu u drugom krugu igramo u ponedjeljak protiv Slovačke.

Zanimljivo je da na dvije zadnje utakmice nismo postigli niti jednu tricu od 21 pokušaja.

>> Hrvatske košarkašice doživjele najveći poraz na europskim prvenstvima

Komentara 1

Avatar mi hrvati
mi hrvati
21:48 20.06.2015.

Haha, steta da takav tim ne ide dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije