ždrijeb za ep 2016.

Dobro je, izbjegli smo 'krvnice' iz Varaždina

Rukometašice
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
12.03.2015.
u 16:12

– Nama je trenutačno najbitnije da prođemo Švedsku i da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo, odakle će se vaditi vize za Olimpijske igre u Riju – rekao je Goran Mrđen

Rukometašice Hrvatske svrstane su u drugi šešir ždrijeba kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se 2016. igrati u Švedskoj. Sigurno ne možemo igrati s Njemačkom, Rumunjskom, Poljskom, Rusijom, Nizozemskom i Češkom. To je dobra vijest jer smo upravo od Njemačke i Nizozemske izgubili i ispali na posljednjem EP-u u Varaždinu. Po dva najbolja sastava iz svake od sedam skupina izborit će plasman na Europsko prvenstvo.

– Nama je trenutačno najbitnije da prođemo Švedsku i da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo, odakle će se vaditi vize za Olimpijske igre u Riju – rekao je Goran Mrđen, izbornik ženske reprezentacije koja se u ponedjeljak okuplja na minipripremama u Umagu.

– Sljedeći četvrtak odigrat ćemo u Ljubljani tri puta po 30 minuta sa Slovenkama, da isprobamo neke nove igračice, a imam pet debitantica – istaknuo je Mrđen.

Zanimljivo je da će Slovenke odmah poslije utakmice krenuti u Zrenjanin gdje će u subotu i nedjelju odigrati dvije prijateljske utakmice sa Srbijom.

>> Goran Mrđen novi izbornik rukometašica?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije