PROTIV SHKUPIJA

Evo gdje gledati Dinamo u prvoj europskoj utakmici ove sezone

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/5
19.07.2022.
u 08:57

Nema dvojbe da je Dinamo favorit, da bi tu prvu prepreku trebao preskočiti, ali nužan i oprez. Da je tako, pokazalo se u susretu plavih na otvaranju lige s Lokomotivom.

Dinamo danas počinje svoj europski put. Od 21 sat u Maksimiru igra drugo pretkolo Lige prvaka, a protivnik mu je prvak Sjeverne Makedonije Shkupi koji vodi dugogodišnji stanovnik Maksimira Goce Sedloski. Utakmicu s Maksimira prenosit će HTV.

Shkupi je igrao prvo pretkolo, u prvom susretu na stadionu Toše Proeski pobijedio je Lincoln s 3:0, no onda je bilo panike u Gibraltaru, izgubio je s 0:2, ali i prošao.

Nema dvojbe da je Dinamo favorit, da bi tu prvu prepreku trebao preskočiti, ali nužan i oprez. Da je tako, pokazalo se u susretu plavih na otvaranju lige s Lokomotivom.

– Logično da u prvoj i drugoj utakmici sezone, pa ni sada u ovom drugom pretkolu, ne možemo biti na svojoj najboljoj razini, ali moramo dizati formu. Protiv Lokomotive bili smo dobri u prvom dijelu, iako smo primili dva pogotka. Uspjeli smo se vratiti, mogli i povesti. Bilo je grešaka, ali vjerujem da će s više svježine toga biti sve manje. Mislim da je momčad sada u dobrom tonusu, možemo se nadati boljoj igri i rezultatu koji će nas zadovoljiti – rekao je trener plavih Ante Čačić.

Ako hrvatski prvak u drugom pretkolu prođe makedonskog prvaka Shkupija, ići će na pobjednika susreta između bugarskog Ludogoreca ili irskog Shamrock Roversa.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije