Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Evo gdje gledati Hajduk, Rijeku i Osijek, nogomet se vraća na HRT

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
17.08.2023.
u 09:33

Prvi igra Hajduk koji od 19:30 gostuje kod PAOK-a. Splićani su optimistični iako ih čeka težak posao budući da je susret na Poljudu završio 0:0. Susret prenosi HRT 2.

Tri hrvatska kluba večeras će istrčati na teren i sva tri u borbi za prolazak u play-off Konferencijske lige.

Prvi igra Hajduk koji od 19:30 gostuje kod PAOK-a. Splićani su optimistični iako ih čeka težak posao budući da je susret na Poljudu završio 0:0. Susret prenosi HRT 2.

Pola sata kasnije kreće Osijek, naša momčad koja ima daleko najmanje šanse da prođe u iduće kolo. Osječani će na svojoj Opus Areni pokušati nadoknaditi 1:5 iz prve utakmice protiv turske momčadi Adana Demirspor. Ta je utakmica na kanalu MAXSport 2.

Najbolju situaciju ima Rijeka. Momčad Sergeja Jakirovića slavila je u prvoj utakmici protiv Torshavna na Farskim otocima s 3:1. Danas na Rujevici žele dovršiti posao. Utakmica počinje od 20:15, a možete je pratiti na MAXSport 1.

 

Komentara 40

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
11:43 17.08.2023.

🤔 zanimljivi ovi "purgeri". Jednog hercegovca strpali pod zemlju, jednog poslali u zemlju, izabrali Tomaševića, Kekin, Benčićku, Borićku i sad im svatko drugi kriv?! 😁 Utješit ćete se kad vratite Trg maršala Tita....

B2
bordon 2
11:42 17.08.2023.

Iako ja mislim da bi Rijeka mogla biti prvak ove sezone ako politika dozvoli.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:33 17.08.2023.

fk hajduk prenose na yutelu ali Dinamo ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije