UŽIVO OD 18:55

Evo gdje gledati okršaj Dinama u ledenom Krasnodaru

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Igor Kralj/PIXSELL
18.02.2021.
u 10:30

- Imao sam osjećaj da ćemo opet ići u Rusiju. Naglasio sam već da su oni po meni zahtjevniji od CSKA, igraju raznolikiji nogomet, ali naša želja je i dalje prolaz, ne idemo se tamo braniti - naglasio je Mamić

Dinamo nastavlja svoj europski put u ruskom Krasnodaru protiv istoimenog kluba u šesnaestini Europske lige. Modri su već pristigli u Rusiju gdje ih je dočekao snijeg, led i čak 13 stupnjeva ispod ništice, a ništa toplije neće biti niti na utakmici.

Dinamo prema kladionicama nije favorit. Na Modre je koeficijent 3.50, iako je Krasnodar legitimno prolazna ekipa za zagrebačku momčad punu samopouzdanja nakon tri pobjede u nizu i natjecateljskog ritma nakon nastavka HNL-a. Ne kažemo da će biti prelagan ispit, ali nije nemoguća misija. Osobito zato što je Krasnodar svoju posljednju službenu utakmcu odigrao prije dva mjeseca.

Dinamo je u skupini briljirao. Primili su Modri samo jedan gol i, iako se ne čini da su na istoj razini kao tada, izboreno europsko 'proljeće' uvijek dokazuje kvalitetu momčadi i Dinamo ju može pokazati i u Rusiji, ali i na uzvratu osobito zato što Mamić na raspolaganju ima sve igrače (osim ozljeđenog Moharramija). 

Najbolja vijest za Dinamo je da će Dominik Livaković biti potpuno spreman za ovaj ogled unatoč neugodnim scenama sa susreta protiv Osijeka. 

Trener Dinama, Zoran Mamić, odmah je po izvlačenju Krasnodara rekao kako misli da su zahtjevnija momčad od CSKA.

- Imao sam osjećaj da ćemo opet ići u Rusiju. Naglasio sam već da su oni po meni zahtjevniji od CSKA, igraju raznolikiji nogomet, ali naša želja je i dalje prolaz, ne idemo se tamo braniti - naglasio je Mamić. 

- Dinamo je težak protivnik, ali zadovoljni smo pripremama koje smo odrediti. Mislimo proći dalje u Europi i vjerujemo da ćemo to uspjeti unatoč tome što će utakmica sigurno biti teška - rekao je trener ruske momčadi Muras Musajev. 

Okršaj Dinama i Krasnodara možete gledati od 18:55 na programu Arena Sport 3, dok uvodna emisija počinje na Arena Sportu 1 od 18 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
11:10 18.02.2021.

Znači stream za obične ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije