OD 21 SAT

Evo gdje gledati spektakl Lige prvaka: Napokon će utakmicu moći gledati više ljudi!

Champions League - Real Madrid Training
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/2
26.04.2022.
u 09:18

„Pokušat ćemo biti svoji u obje utakmice protiv Reala. Igrati kako inače igramo, ali moram priznati da nam je čast što u polufinalu igramo protiv takve ugledne momčadi kao što je Real. Uopće nije potrebno naglašavati koliko imamo jakog suparnika preko puta sebe“, dodao je Guardiola

Večeras je od 21 sat na rasporedu prva polufinalna utakmica Lige prvaka u kojoj će se susresti dva nogometna giganta - Manchester City i Real Madrid. 

Prvi je susret na rasporedu na Etihadu, a idući nas očekuje sljedeći tjedan. 

Utakmicu možete gledati u izravnom prijenosu na Arena sportu 1 od 21 sat, dok uvodna emisija počinje sat vremena ranije. 

Real Madrid je od 2014. godine do danas četiri puta bio pobjednik Lige prvaka, a Ancelotti je pritom dodao.

„Ovaj dres madridskog Reala je sigurno odgovornost, ali je i naša prednost u odnosu na brojne suparnike koji nas ipak drugačije gledaju. Ja mogu reći da se svi moji igrači osjećaju posebno kada nose dres Reala. Osjećaju da mogu i moraju osvojiti sve. Tako pristupamo ovom polufinalu i završnici Lige prvaka“.

Manchester City i ove sezone sanja premijerni naslov u ovom elitnom natjecanju.

„Nama trebaju dvije iznimne utakmice protiv Reala ako želimo proći dalje. Ako se mora natjecati naša povijest s njihovom onda nemamo nikakve šanse. No, ovo je borba 11 na 11 te naravno da imamo šanse za prolaz“, rekao je Guardiola.

Inače, Manchester Cityju je ovo treći nastup u polufinalu, u posljednjih sedam sezona, a na konačnu pobjedu još uvijek čekaju.

„Pokušat ćemo biti svoji u obje utakmice protiv Reala. Igrati kako inače igramo, ali moram priznati da nam je čast što u polufinalu igramo protiv takve ugledne momčadi kao što je Real. Uopće nije potrebno naglašavati koliko imamo jakog suparnika preko puta sebe“, dodao je Guardiola.

Sutra je na rasporedu susret Liverpoola i Villareala.

>> Čačić novi trener Dinama:

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
12:55 26.04.2022.

City bolja ekipa ali pobjeda Reala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije