Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 20:45

Evo gdje gledati uzvratnu utakmicu Dinama i AEK-a u Ateni

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
19.08.2023.
u 09:21

Pobjednik ovoga dvoboja ide na Antwerp, a ako ispadne od AEK-a, Dinamo će za ulazak u Europsku ligu igrati Sparte koja je ispala od Kopenhagena na penale. Utakmicu možete gledati na kanalu MaxSport 1.

Nogometaši Dinama poraženi su sinoć od grčkog AEK-a s 1:2 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka odigranoj pred 13.311 gledatelja na stadionu Maksimir.

Dinamo je vodeći pogodak postigao u 39. minuti, a strijelac je bio Marko Bulat koji iz slobodnog udarca s oko 25 metara, kad je pogodio gornji desni kut AEK-ovih vrata. No, preokret je uslijedio u drugom poluvremenu. Grčki prvak je do izjednačujućeg pogotka došao u 59. minuti, a strijelac je preciznim udarcem s 14 metara bio Švicarac Steven Zuber. Pobjedu grčkom prvaku donio je u 90. minuti Konstantinos Galanopoulos udarcem sa sedam metara.

Uzvratna utakmica igra se danas u Ateni s početkom u 20:45 sati. 

– Sve je jasno, ispred nas je iznimno zahtjevan izazov, jedan težak zadatak. Naš cilj je pobijediti, to želimo ostvariti. Imamo puno vjere u vlastite sposobnosti, spremni smo se potpuno angažirati, dati sve od sebe, i vjerujemo da će to biti dovoljno za trijumf i prolaz dalje – rekao je trener Dinama Igor Bišćan.

Pobjednik ovoga dvoboja ide na Antwerp, a ako ispadne od AEK-a, Dinamo će za ulazak u Europsku ligu igrati Sparte koja je ispala od Kopenhagena na penale. Utakmicu možete gledati na kanalu MaxSport 1.


 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar dugackino
dugackino
09:57 19.08.2023.

može li se gledati na HRT- u kao režimski klub Hajduk ? nemaju svi ljudi MaxSport

PE
Pendrek57
11:26 19.08.2023.

Svake godine isto. HRT uvjek prenosi njihov ayduka. A mi dinamovci neka extra placamo. Sramota doticnih glavonja. Ali ne cudi kad se zna odakle su.

CR
crocro
17:21 19.08.2023.

Svaku utakmicu hrvatskih klubova, bez obzira da li se igraju na domaćem terenu ili u gostima, HTV treba i mora prenositi. Za to HTV ubire TV pristojbu. Zašto HTV-u služi Sportska televizija, čija je to televizija i zašto nosi ime sportska kada je najmanje sportska jer najveći udio u programu imaju događanja s Balkana, što nas uopće ne zanima. Ako se može prenositi utakmica privilegiranoig Hajduka, onda može i potčinjenoig Dinama od strane HTV-a. To je jasno kao jedan puta jedan. Ili niti jedan klub ili svi hrvatski klubovi kada nastupaju u europskim takmičenjima. Ovo je toliko sramotno i neprihvatljivo da bi se odrekao usluga HTV-a, samo kada bi to bilo moguće. Svih operatora se možeš odrećio i odjaviti i potražiti novoga, ali s HTV-a se nemoguće odjaviti. Da li netko može ili zna navesti korake odjavljivanja s HTV-a: npr. Korak br. 1, korak br. 2, korak br. 3, korak br. 4. Spreman sam napraviti čak i 908 koraka ako bi to doprinjelo brisanje s TV pristojbe HTV-a. A upravo zbog ovakvih stvari, neprenošenja utakmica hrvatskih klubova (osim privelgiranog Hajduka), izazivaju gnjev, očaj i ljutnju gledatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije