DRUGO PRETKOLO KONFERENCIJSKE LIGE

Evo gdje možete gledati europske utakmice Osijeka i Rijeke

NK Osijek
28.07.2022.
u 08:37

Naša dva predstavnika igraju uzvratne okršaje, dok se Hajduk uključuje tijekom trećeg pretkola KL-a.

Nogometaši Osijeka i Rijeke danas će pokušati izboriti treće pretkolo Konferencijske lige, nadamo se kako će oba naša predstavnika biti uspješna. Osijek će imati nešto lakši zadatak od Riječana jer dočekuje Kizližar u svom Gradskom i to s prednošću od 2:1 iz prve utakmice. 

Da nije bilo nesretnog autogola Nejašmića, bijelo-plavi bi imali sasvim komotnu prednost uoči dolaska Kazahstanaca. Međutim, možda je i ovako bolje, Bjelica kaže da ih ovaj rezultat 'drži budnima'. Utakmica počinje od 20.30 sati, a izravni prijenos će biti na programu MaxSport 1, novom programu Hrvatskog telekoma zaduženog za hrvatsku ligu i kvalifikacije naših klubova. 

Kod Osijeka još nije poznato hoće li zaigrati prvi napadač Dion Drena Beljo, dok je Nejašmić u prvom susretu u Nur-Sultanu zaradio udarac i propustio gostovanje kod Lokomotive. Stadion će prema najavama biti lijepo ispunjen, prodano je više od 4000 karata, tribina istok i Kohorta će sigurno dati vjetar u leđa svojim ljubimcima. 

Rijeka je na svojoj Rujevici poražena od švedskog Djurgardensa unatoč početnom vodstvu (2:1), i čeka ih teško gostovanje u dalekoj Skandinaviji. Kladionice više vjeruju švedskom predstavniku (koeficijent 1.60) dok su Riječani pomalo i teži autsajderi s kvotom od oko 4.70. 

Susret možete pogledati na drugom kanalu MaxSporta, što će ujedno biti i premijerni prijenos na ovom novo pokrenutom programu. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:47 28.07.2022.

A kad igra HNK Rijeka ? Pa to bi trebalo navesti u članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije