SRETNO NAŠIMA

Evo gdje se prenose europske utakmice naših klubova, termini se preklapaju

Utakmica play-offa Konferencijske lige između Lille i HNK Rijeka
Foto: IconSport/PIXSELL
1/3
07.08.2024.
u 11:59

Hajduk će u goste Ružomberoku na Max Sportu 1, Rijeka protiv Elfsborga na Max Sportu 2, a Osijek protiv Zire na Max Sport Youtube kanalu i naknadno na Max Sportu 1

Jučer je šokantnom pobjedom azerbajdžanskog Noaha protiv grčkog Aeka 3-1 počelo treće pretkolo Konferencijske lige, u Europskoj ligi Maccabi Tel Aviv je pobijedio litavski Panevezys, a moldavski Petrocub je slavio protiv velškog TNS-a. Naši klubovi u ta natjecanja ulaze sutra. Termini se preklapaju, pa će na nekim mečevima prijenos početi sa zakašnjenjem:

Dan hrvatskih klubova otvara Hajduk koji ide u goste slovačkom Ružomberoku. Utakmica počinje u 18 i 30 uz prijenos na Max Sportu 1. U 20 sati na Max Sportu 2 prenosit će se utakmica između Rijeke i švedskog Elfsborga u sklopu Europske lige.

"Elfsborg je momčad koja je odigrala 16 kola, u dobrom su ritmu. Riječ je o jako dobroj momčadi protiv koje ćemo morati biti na puno višem nivou želimo li pobjedu u toj utakmici", opisao ih je trener Rijeke Željko Sopić nakon prolaza protiv Corvinula.

U isto vrijeme počinje i utakmica između Osijeka i azerbajdžanske Zire uz prijenos na Max Sport YouTube kanalu, a naknadno će se uključiti u prijenos na Max Sportu 1 kad završe Ružomberok i Hajduk. 

Komentara 2

EF
Efendi
13:07 07.08.2024.

A na kojem je to HTV kanalu ti Max Sportovi? Nisu? Onda nema ni pretplate! A gdje je Formula 1? Nema? Onda nema ni pretplate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije