OVO NISMO OČEKIVALI

Hajduku se otvara put do Europe? Dogodilo se iznenađenje koje će na Poljudu objeručke prihvatiti

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
06.08.2024.
u 21:59

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu za AEK. Inače, ovaj je susret potencijalno važan za Hajduk koji će, svlada li slovački Ružomberok, u play-offu KL-a igrati protiv pobjednika tog susreta

Dinamo je pomno pratio europski susret Ludogoreca i Qarabaga jer pobjednik će igrati protiv modrih u play-offu za Ligu prvaka. Azerbajdžanski Qarabag s 2:1 bio je bolji od bugarskog kluba, a sva tri pogotka u Bakuu postignuta su u drugom poluvremenu. Ludogorec je poveo u 56. minuti kada je nakon ubačaja odlično reagirao portugalski igrač Dinis Almeida i glavom pogodio mrežu. U 66. minuti je izjednačio Brazilac Juninho koji se najbolje snašao u šesnaestercu. U 86. minuti je hrvatski vratar Fabijan Buntić spasio svoj Qarabag, ali ništa nije mogao napraviti u 87. kada je na drugoj vratnici sam ostao Brazilac Caio Vidal i pogodio za 2:1. U završnici je isti igrač zaradio crveni karton,.

Dinamo će u prvom susretu play-offa biti domaćin Qarabagu ili Ludogorecu, a ta je utakmica na rasporedu 20. kolovoza.

Hajduk je pak gledao susret armenskog kluba Noah i AEK-a koji je začuđujuće izgubio 1:3 u prvom susretu trećeg pretkola Konferencijske lige. Levi Garcia doveo je AEK u vodstvo u 22. minuti, a do odmora je Noah izjednačio, strijelac je bio Pinson u 33. minuti. U 67. je domaći vratar Čančarević daleko ispucao loptu, ona je prvi put tlo dodirnula na vrhu gostujućeg šesnaesterca, a potom je preko vratara AEK-a završila u mreži. U 97. minuti je Goncalo Gregorio postigao novi gol za Noah i konačnih 3:1.

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu za AEK. Inače, ovaj je susret potencijalno važan za Hajduk koji će, svlada li slovački Ružomberok, u play-offu KL-a igrati protiv pobjednika tog susreta.

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
1/13

Komentara 9

BP
Besposlen pop
00:11 07.08.2024.

“Azerbajdžanski Qarabag s 2:1 bio je bolji od bugarskog kluba” Ako mi je već dežurni higijeničar obrisao upis kojim pitam koju je to utakmica gledala vrsna sportska novinarka, onda ste mogli obrisati pogrešnu informaciju u navodnicima

Avatar Ričard
Ričard
23:03 06.08.2024.

Hajduku se trenutačno nič ne otvara, ako AEK izgubi od tih Nepalaca, onda su Nepalci kvalitetniji i od onog Hajduka koga san gleda protiv Slavena i Vikinga.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:37 07.08.2024.

Ma gle ti "Hrvata" koji prizeljkuju poraz Hrvatskog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije