Kvalifikacije za SP

Evo kako su u Srbiji provocirali uoči utakmice Kosova i Hrvatske

Navijači Hrvatske i Kosova u Skadru
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/8
06.10.2016.
u 15:46

– Kosovo je dio Srbije, za nas ta utakmica ne postoji – rekao je za “Novosti” Milorad Savić, direktor jedne kladionice

Kosovo večeras igra povijesnu utakmicu. Prvi puta će kao domaćin zaigrati natjecateljsku utakmicu, a gostuje im reprezentacija Hrvatske. Iako će se susret igrati u albanskom Skadru, domaćin će imati veliku podršku, pred stadionom se traži ulaznica više.

Susret će se igrati na stadionu Loro Borići, na kojem će se natiskati 17 tisuća gledatelja, a od toga će naše bodriti 800 navijača.

O ovom susretu puno se piše u našim susjednim zemljama, čak i u Srbiji koja ne priznaje Kosovo. Upravo iz tog razloga krenule se i mnogobrojne provokacije pa tako kladionice u Srbiji iz protesta nisu željele staviti taj par na ponudu.

– Kosovo je dio Srbije, za nas ta utakmica ne postoji – rekao je za Novosti Milorad Savić, direktor jedne kladionice.

A one koje su pak stavile taj par u ponudu, javljaju srbijanski mediji, umjesto Kosova pišu Srbija. Pa tako ispada da Srbija danas igra dvije utakmice, onu protiv Moldavije te onu protiv Hrvatske.

>>Kviz: Koga Hrvatska nikad nije pobijedila? Kome nije zabila gol? S kim još nije igrala?

Komentara 46

DU
Deleted user
16:09 06.10.2016.

Za nas postoji!!!

MP
mparac3
17:45 06.10.2016.

Kosovo je najmlađa europska drzava, priznato od strane vise od 100 zemalja svijeta, a Hrvatskoj je prošla čast da s istom odigra prvu službenu utakmicu. Moze li bolje?....

PK
PKE
17:50 06.10.2016.

Veliki pozdrav svim našim prijateljima na Kosovu i u Albaniji. Bvb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije