utakmice 1. prosinca

Evo koji su parovi u četvrtfinalnoj borbi za Rabuzinovo sunce: Dinamo još čeka protivnika

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
29.10.2021.
u 12:18

Dinamo će u četvrtzavršnici igrati s pobjednikom susreta osmine finala Oriolik – Rijeka, koji se igra 13. studenoga od 14 sati.

U petak ujutro u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza izvučeni su parovi četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, izvijestio je HNS.

U četvrtfinalnim susretima, koji su na rasporedu 1. prosinca, sastaju se:

  • OSIJEK: Osijek – Slaven Belupo
  • ZAGREB: Lokomotiva – Hajduk
  • ZAGREB: Dinamo – Rijeka/Oriolik
  • VELIKA GORICA: Gorica – Istra 1961

Dinamo će u četvrtzavršnici igrati s pobjednikom susreta osmine finala Oriolik – Rijeka, koji se igra 13. studenoga od 14 sati.

Komentara 2

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
13:26 29.10.2021.

Zar nije mogao laksi protivnik za zadrugare , jedino kao finalist kupa mogu vidjet Europe i teskih utakmica kao united ...Gziru

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:33 29.10.2021.

Već se mijauče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije