NAŠ MAESTRO

Evo što je Modrić napravio nakon spektakularne partije. Objava je skupila preko 130 tisuća lajkova

Champions League - Real Madrid v VfB Stuttgart
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/5
22.09.2024.
u 18:40

Podsjetimo, hrvatski kapetan je imao čak 6 ključnih dodavanja, a istaknuo se i dugim loptama. Imao je tek jedno netočno ovakvo dodavanje od osam pokušaja.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji je u subotu navečer kao kapetan predvodio Real Madrid u pobjedi od 4-1 nad Espanyolom, rekao je da se osjeća jako dobro fizički i mentalno. "Jako sam zadovoljan što sam odigrao 90 minuta. Osjećam jako dobro fizički i mentalno", izjavio je Modrić za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Veznom igraču, koji je ovaj mjesec napunio 39 godina, to je bila druga prvenstvena utakmica zaredom koju je odigrao od početka do kraja.

VEZANI ČLANCI:

Modrić je dan nakon utakmice na Instagramu objavio svoju fotografiju s porukom: 'Dobar nastup ekipe sinoć. Vamos! Hala Madrid!' Odmah mu se javila engleska zvijezda i suigrač Jude Bellingham, koji mu je ostavio komentar "Drugi svijet". Modrićeva je objava za samo sat vremena skupila preko 130 tisuća lajkova.

Podsjetimo, hrvatski kapetan je imao čak 6 ključnih dodavanja, a istaknuo se i dugim loptama. Imao je tek jedno netočno ovakvo dodavanje od osam pokušaja. Suigračima je pripremio dvije velike prilike. Zbog svega zaslužio je odličnu ocjenu 8.2 od Sofascorea. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije