BORBA ZA LP

Evo tko će prenositi sutrašnju utakmicu Dinama i Ludogoreca

Dinamo na Maksimiru uvjerljivo pobijedio Istru
Davor Pklavec/PIXSELL
01.08.2022.
u 13:45

Sutrašnju utakmicu iz Bugarske prenosit će Sportklub 3 te MAXSport. Uzvratni susret iz Zagreba moći će se također pratiti na SportKlubu i MAXSportu.

Pred nogometašima Dinama treće je pretkolo Lige prvaka, a protivnik je bugarski Ludogorec.

Prva utakmica igra se sutra u 19:45 u Razgradu, dok je uzvrat tjedan dana kasnije na Maksimiru.

Sutrašnju utakmicu iz Bugarske prenosit će Sportklub 3 te MAXSport. Uzvratni susret iz Zagreba moći će se također pratiti na SportKlubu i MAXSportu.

Bit će to treći put da se sreću ova dva kluba, a aktualni trener Dinama Ante Čačić još itekako pamti susrete od prije deset godina kad je bilo dramatično s njima. U prvoj utakmici u Bugarskoj bilo je 1:1, Ante Rukavina zabio je u posljednjim trenucima susreta. A onda ludi uzvrat u Zagrebu, dvaput je momčad koju je tada vodio Ivajlo Petev vodila, 1:0 i 2:1, da bi Rukavina svojim drugim pogotkom na toj utakmici izjednačio. Čekao se samo kraj, igrala se osma minuta nadoknade vremena jer su se bugarski igrači do "besvijesti" izležavali. I već se vidjela katastrofa, miran je ostao samo Čačić.

– Što se tresete, zabit ćemo – rekao je svojoj klupi i – zabio je Domagoj Vida u toj 98. minuti. 

No, plavi pamte i loše susrete s ovim klubom. U sezoni 2013./14. igrali su s njima u skupini Europske lige i nisu se dobro proveli. Branko Ivanković vodio je plave u Sofiju (nije se igralo u Razgradu) i izgubio s 0:3. Ni u Maksimiru nije bilo puno bolje, plavi su upisali novi poraz, 1:2, a za momčad koju je tada vodio Zoran Mamić zabio je Duje Čop.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a


 
Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
14:47 01.08.2022.

Baš je sramotno da nestajući kanal SportKLub uzme prijenos samo ove jedne utakmice, i onda 5 godina ništa...a da ostali samo promatraju, ne vodeći računa da 99% ljudi neće gledati ovu važnu utakmicu...zašto to nije MaxSport ili Arena, kanali koji su u obvezi prenošenja hrvatskih klubova i euro utakmica...jadno, i dan prije tekme...pored Vas je bilo jeftinije otići na utakmicu u Bugarsku...da ste ranije javno iskazali svoju nemoć...

IL
ilustrator
18:25 01.08.2022.

pljuvačina po svojem, isušivanje močvare, da bi mogli "uživat" u obiliću, da bi svoje peneze dali srpskom tajkunu, da bi nam komšije "prezentovale njihove baruštine"

IL
ilustrator
18:21 01.08.2022.

već davno opjevana, hrvatska naivnost, s elementima sadomazohizma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije