VELIK PRITISAK

Evo tko će suditi derbi Hajduka i Dinama! Na Poljud ga dolazi nadgledati i Bruno Marić

Hajduk u Kranjčevićevoj pobijedio Lokomotivu sa 6-3 i ušao u polufinale Kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
07.03.2022.
u 16:29

Zanimljivo, upravo on je u prethodnom kolu bio VAR sudac na utakmici Istre i Hajduka koja je, iznenađujuće, završila 1:1 u Puli.

Sudac Dario Bel iz Osijeka dijelit će pravdu na najvećem derbiju hrvatskog nogometa, onom između Hajduka i Dinama na Poljudu 12. ožujka u 27. kolu Prve HNL

To je zanimljivo iz razloga što je baš u prethodnom kolu bio VAR sudac na utakmici Istre i Hajduka koja je, iznenađujuće, završila 1:1 u Puli.

30.11.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Cetvrtfinale hrvatskog nogometnog kupa, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Sudac Dario Bel Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Pomagat će mu Gorak Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka, dok će četvrti sudac biti Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca bit će VAR sudac, a AVAR Kruno Šarić iz Županje.

Delegat utakmice bit će Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor Bruno Marić iz Daruvara.

Hajduku je Bel u dobrom sjećanju jer sudio je utakmicu Kupa koju su Splićani dobili 6:3 protiv Lokomotive. Istovremeno, sudio je i Dinamov iznenađujuć poraz od Šibenika (1:2) na Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crni77777777
16:42 07.03.2022.

ma nema pritiska,nek utakmica krene sa 2-0 za hajduk,2 penala i isključenje igrača dinama i suđenje će biti pošteno

IS
istina00
21:00 07.03.2022.

znači hajduk kreće s 2 penala

Avatar southman
southman
14:41 08.03.2022.

Ja mislio Bebek ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije