FA KUP

Arsenal razočarao protiv drugoligaša, a sad im slijedi Barcelona

Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
20.02.2016.
u 19:46

Gosti su zamalo šokirali Emirates u 87. minuti kada je u šesnaestercu nečuvan ostao Aluko, ali njegov udarac išao je točno u Ospinu i ostalo je 0:0

Hull City sačuvao je mrežu na Emiratesu protiv Arsenala (0:0) te tako izborio ponovljenu utakmicu osmine finala FA kupa.

Arsene Wenger malo je izmijenio momčad, ali opet su tu bili Walcott, Welbeck, a u nastavku su ušli i Sanchez te Giroud, međutim put do mreže drugoligaša nisu pronašli.

Topnici su imali potpunu dominaciju, čak deset udarac u okvir gola, jednom su pogodili i vratnicu (Campbell), ali Jakupović na golu Hulla danas je bio nesavladiv.

A gosti su zamalo šokirali Emirates u 87. minuti kada je u šesnaestercu nečuvan ostao Aluko, ali njegov udarac išao je točno u Ospinu.

Arsenal se sada okreće utorku i utakmici Lige prvaka protiv Barcelone.

REZULTATI:

Arsenal - Hull City 0:0
Reading - WBA 3:1
Watford - Leeds 1:0
Bournemouth - Everton 0:2

>> Više o FA Cup čitajte na Goal.com

>> Kakva drama! Arsenal u 95. minuti srušio vodeći Leicester

Komentara 1

ET
etobloga
17:47 20.02.2016.

----------------------------------------------------------------------- BESPLATNE sportske prognoze postavljene. Na blogu pišem o najzanimljivijim nogometnim utakmica dok sportske prognoze postavljam za širu publiku. Svi koji prate blog emailom dobivaju sve listiće na vlastiti email između 13h i 15h... naravno sve besplatno http://kodstopa.blogspot.hr/ ----------------------------------------------------------------------- bnm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije